velike vijesti

Ovaj detalj nikome nije promaknuo: Adele pokazala zaručnički prsten i otkrila sretnu vijest

27.02.2023 u 17:08

Bionic
Reading

Britanska zvijezda Adele ne skriva svoju zaljubljenost u Rich Paula, a čini se da će par uskoro pred oltar. Izvor blizak paru otkrio je da su Adele zaručena za atraktivnog milijunaša, a vjenčanje se planira već ovog ljeta

Pjevačica Adele napisala je cijeli album posvećen osjećajima nakon rastave braka od britanskog biznismena Simona Koneckog, a sada je potvrđeno da je pjevačica ponovno zaručena! U ožujku 2021. godine finalizirana je njezina rastava od bivšeg supruga, a samo nekoliko mjeseci nakon javno je potvrdila da je u vezi s multimilijunašem Rich Paulom. Tijekom nastupa u Las Vegasu svi su zamijetili veliki dijamantni prsten, a dijamanti prsten obično nosi samo jedno značenje - pjevačica je zaručena!

Vijest o zarukama potvrdio je izvor blizak sretnom paru za Deux Moi, a 34-godišnja pjevačica navodno već planira i vjenčanje. Iako je datum velikog dana još uvijek nepoznat, izvor je otkrio da budući mladenci vjenčanje planiraju ovog ljeta.

Već prošle veljače pjevačica je nosila dijamantni prsten na dodjeli BRIT nagrada, no sada su sve glasnija šuškanja kako to nije običan prsten s dijamantom već dijamantni zaručnički prsten. Iako ovo sugerira da je par zaručen najmanje godinu dana, nikada nisu službeno potvrdili da su spremni zapečatiti svoju ljubav brakom.

Premda Adele nastoji svoj privatni život držati podalje od svjetla reflektora, multimilijunašu Rich Paulu je vrlo otvoreno izjavila ljubav. U prosincu je tijekom nastupa u Vegasu odala počast svom partneru posvetivši mu rođendansku pjesmu. Dodala je: 'Volim ga više od samog života, pa možemo li mu čestitati rođendan? Njegovo ime je Rich!', na što je cijela dvorana zapljeskala.

U kolovozu je odgovorila baš na pitanje bi li se ikada ponovno željela udati, nakon što se 2019. razvela od Simona Koneckog s kojim dijeli 9-godišnjeg sina Angela, a pjevačica je odgovorila potvrdno: 'Definitivno želim više djece. Ja sam domaćica i ja sam matrijarh, a stabilan život pomaže mi s glazbom. No trenutno, sve što mi je u glavi su moji skorašnji nastupi u Las Vegasu. Želim to napokon odraditi', rekla je Adele.

  • +6
Adele Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia