Rocks&Stars @ Cave Romane

Otvaranje dostojno rimskih careva: 4 Tenora otvorila Cave Romane festival

01.07.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Svečano otvorenje ovogodišnjeg Rocks&Stars @ Cave Romane festivala, dostojno rimskih careva, obilježio je maestralni nastup 4 Tenora koji su vrhunsku vokalnu ekspresiju popratili izvanrednom komunikacijom s mnogobrojnom publikom.

Njihove izvedbe poznatih arija, kancona, evergreena i domaćih hitova praćene šarmantnim dosjetkama premašili su očekivanja vjerne publike koja ih je opetovano pozivala na bis u znak zahvale za glazbenu rapsodiju koju su doživjeli u okružju atraktivnog starog rimskog kamenoloma. Grande amore, Sve je tvoje, My way, Santa Lucia, Vilo moja, More, Sole mio samo su dio njihova bogata repertoara u kojem je publika uživala puna dva i pol sata.

Uoči nastupa 4 Tenora svečano otvorenje Festivala obogaćeno je i nastupom poznate čelistice Ane Rucner koja je u svom nastupu, na svjež i energičan način, izvela Odu radosti i Krasna zemljo, Istro mila.

Velebnu glazbenu izvedbu pratila je, već tradicionalna, humanitarna akcija Festivala, a ove godine u suradnji s UNICEF-om kojom su organizatori s partnerima, Arena Hospitality groupom i Bina Istrom, predali 150 tisuća kuna vrijedan ček Općoj bolnici Pula za telemetrijski CTG uređaj kako bi se podržale buduće majke i najraniji razvoj djece.

4 Tenora nastavljaju svoju uspješnu ljetnu turneju, a veliko finale ih očekuje i ove godine u Zagrebu, ovog puta pod zvjezdanim nebom Šalate 14.09. gdje će skladbe izvesti u pratnji Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije. Koncert će dodatno začiniti izvanredni vokali, Radojka Šverko i Goran Karan.

Karte za Šalatu su u prodaji u Scardoni na Srebrnjaku 64, te u sustavima Eventima i Ticketshopa.