SVE JE STALO

Otkriveno u kojem je trenutku princ William doznao za tešku dijagnozu voljene supruge

22.03.2024 u 19:52

Bionic
Reading

Sada su neke stvari uistinu puno jasnije, budući da je posljednja dva mjeseca javnost samo nagađala o tome što se događa s Kate Middleton. Nakon njezinog današnjeg istupa, doznalo se i kada je William za sve doznao

Netom prije negoli je trebao krenuti na misu zadušnicu za svog pokojnog krsnog kuma, grčkog kralja Konstantina, princ William doznao je da njegova voljena supruga Kate Middleton ima karcinom. U tom trenutku sve je stalo, a on je, kako bi bio uz Kate u najtežim trenucima, u istom trenu otkazao svoje pojavljivanje, ne pojašnjavajući ništa previše.

Bilo je to 27. veljače i William je tek putem glasnogovornika poručio da je spriječen zbog privatnih stvari, nakon čega su se teoretičari zavjera samo dodatno uznemirili i krenuli širenjem nekih od suludih priča.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Da ima karcinom, Kate Middleton doznala je nakon što je u siječnju podvrgnuta operijaciji abdomena. O čemu je točno bilo riječ, nije poznato, no kako je rekla u videu, isprva ništa nije ukazivalo na to da je riječ o karcinomu, što su tada potvrdili i iz Kensingtonske palače.

No, nakon što su odrađeni dodatni testovi, pokazale su se kancerogene tvorbe zbog čega su joj liječnici savjetovali da započne s preventivnom kemoterapijom.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jasno je da će sada princ William većinu svojih poslovnih angažmana pokušati ostaviti po strani, kako bi bio uz Kate u njezinim najtežim trenucima, ali i kako bi bio tu za djecu, koja su vijest o maminoj bolesti teško prihvatila.