skladan brak

Otkrivena tajna ljubavi Georgea i Amal Clooney: Ovome duguju svoju sreću

24.01.2024 u 16:20

Bionic
Reading

Stručnjakinja za govor tijela analizirala je pojavljivanja u javnosti omiljenog holivudskog para i detektirala znakove koji odaju nešto više o njihovom odnosu

Jedinstvena veza Georgea i Amal Clooney ostaje predmetom divljenja nakon gotovo 11 godina ljubavi pa se mnogi pitaju u čemu je tajna njihovog bračnog sklada.

George Clooney bio je poznat kao pravi holivudski zavodnik prije nego što je 2013. godine upoznao Amal, uspješnu odvjetnicu za ljudska prava i aktivisticu. Samo godina dana bila je dovoljna da znaju da su našli partnera s kojim žele provesti život te su ljubav okrunili brakom u Veneciji 2014. godine.

O tome što se krije iza njihove sreće progovorila je stručnjakinja za govor tijela Inbaal Honigman koja je analizirala njihova zajednička pojavljivanja u javnosti.

  • +5
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Dave Hogan/Hogan Media / Shutterstock Editorial i Ian West / PA Images / Profimedia

'Govor tijela Georgea i Amala pri pojavljivanjima na crvenim tepisima ili javnim nastupima ostao je dosljedan tijekom cijele njihove veze', rekla je HELLO! magazin i nastavila:

'U tome što uvijek stoje zajedno i blisko jedno pored drugog primjećuje se ravnopravnost u braku i iznimno prijateljstvo koje se očituje u međusobnoj podršci i općenito snažnoj vezi.'

Zaključuje kako je jedna od tajni njihove sreće upravo ravnopravan odnos i činjenica što ne postoji jedna strana koja donosi odluke i čini drugu podređenom.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: ROB LATOUR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Stručnjakinja je primijetila još jedan detalj - supružnici nerijetko na fotografijama gledaju u različitim smjerovima.

'U toj gesti se vidi da si dopuštaju dovoljno prostora za osobni razvoj i zadržavanje vlastitih gledišta.'

U 11 godina veze postali su jedan od najomiljenijih parova na svijetu, iako vrlo pozorno skrivaju svoju privatnost, držeći svoje blizance rođene 2017. godine što dalje od očiju javnosti.