NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za koncert Marijana Bana u klubu Boogaloo

14.02.2017 u 14:57

Bionic
Reading

Legendarni Marijan Ban nastupa u klubu Boogaloo u petak 17.02.

Nakon ponovnog otvaranja kultnog kluba Boogaloo i otvaranja koncertne sezone uz koncerte Jure Stublića i grupe Film, Zadruge i Dead Kenedysa u novu godinu krećemo sa koncertima Opće Opasnosti, Marijana Bana i Diktatora i Pozdrava Novom Valu.

Nakon razlaza jednog od najpopularnijih dalmatinskih pop rock bandova svih vremena Daleke Obale, Marijan Ban nastavio je nastupati i izvoditi sve njihove bezvremenske hitove. Uz prateći band Diktatore, Ban će nas provesti kroz sve antologijske hitove od 'Morska vila', 'Di si ti' i 'Sa' mi je ža', preko 'Ruzinavi brod', 'Ovo nije moje vrijeme', 'Od mora do mora', pa do 'Daleka obala', 'Noć je prekrasna', '14 palmi' i mnoge druge. Ne propustite ovu feštu u Boogaloou i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme jer su Banovi koncerti uvijek rasprodani i donose baš ono što nam u ovom trenutku treba – puno ljubavi, malo topline i okusa mora i ljeta!

http://www.marijanban.hr/ban.php

Ne propustite ovu feštu u Boogaloou!

Cijena ulaznice u pretprodaji: 60kn/80kn na ulazu

Pretprodaja: sustav Entrio i blagajna kluba

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za koncert Marijana Bana u klubu Boogaloo u petak 17.02. Dobitnici su Maja Magdić i Anita Bronić.