nagradnjače

Osvojite ulaznice za koncert Igora Geržine i gostiju: Mladena Puljiza i Nine Kraljić

22.05.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Igor Geržina predstavio je novi proljetni singl 'Izađimo na zrak', a ovoga puta ugostio je legendarnog pjevača Mladena Puljiza, frontmena grupe Boa

Pjesma donosi dobro prepoznatljiv Puljizov vokal i naglašene Geržinine saksofonske dionice, a motivirana je proljetnom atmosferom oko nas, o čemu govori i sam naziv pjesme. - Urbani, novi, ispred svoga vremena... Grupa Boa mi je oduvijek bila inspiracija. Bio mi je zaista poseban gušt prije par godina svirati na njihovoj pjesmi "Pravo vrijeme" ft. Massimo. Dugo se poznajemo i konačno sam se odvažio pozvati u goste njihovog frontmena, Mladena Puljza da svojim prepoznatljvim vokalom oboji moju pjesmu - izjavio je Geržina na društvenim mrežama povodom izlaska novog singla.

Izvor: Društvene mreže

Ova atraktivna suradnja zasigurno će privući mnogobrojne slušatelje da ih čuju i uživo pa će se Geržina i Puljiz udružiti i koncertno. Krajem mjeseca, 24. svibnja nastupit će u kultnom zagrebačkom klubu Sax! gdje će poznati saksofonist održati koncert i zagrebačkoj publici uživo predstaviti novi singl. Geržina sprema i još poneko iznenađenje na koncertu, no do tada - uživajte u novom singlu!

Čitateljima tportala darujemo 4x2 ulaznice za koncert Igora Geržine i gostiju (24. svibnja, 21 h, klub Sax). Dobitnici su Darko Konevski, Slobodanka Miškulin, Jelena Cujzek i Dorotea Radić.