NAGRADNJAČE

Osvojite meet & greet i ulaznice za koncert Natalie Imbruglie

28.04.2017 u 15:06

Bionic
Reading

Natalie Imbruglia krenula je na svjetsku turneju, a pored Moskve, Berlina, Londona, Milana, Amsterdama, Dublina i mnogih drugih gradova u koje dolazi održati akustični koncert, stići će i u Zagreb!

Tako će u srijedu 3. svibnja zagrebačka publika imati priliku pjevati u glas s jednom od najpopularnijih australskih pjevačica koja je osvojila svijet prije točno 20 godina hitom 'Torn' (koji danas broji 100 milijuna pregleda).

Od tada je izdala pet albuma, dok je posljednji, peti, naziva 'Male' izdan 2015. godine i posvećen je njenim muškim glazbenim uzorima, poput Cata Stevensa, Petea Townsenda i Toma Pettyja.

U Tvornici kulture 3. svibnja Natalie će proći kroz cjelokupan presjek svoje karijere, a da je lagana euforija zahvatila grad, osjeti se po društvenim mrežama, na kojima su svoje iščekivanje koncerta iskazale i dolazak najavile mnoge poznate osobe iz svijeta glazbe i zabave, poput Nene Belana, Natali Dizdar, Marija Petrekovića, Sayona Bangoure, Jakše Jordesa, Dalibora Petka

Povodom koncerta u Tvornici, Natalie Imbruglia je snimila poseban videopoziv i pozdrav koji možete pogledati ovdje.

Cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 220 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Entrija, kao i online, putem stranica Entrio.hr i Eventim.hr.

Svjetski poznata Natalie Imbruglia postala je 1997. godine objavom prvog singla 'Torn' sa svog debitantskog albuma 'Left of the Middle'. Album je prodan u preko šest milijuna primjeraka diljem svijeta. Uslijedila su sljedeća dva albuma,  'White Lilies Island' (2001.) i 'Counting Down the Days' (2005.) Četvrti album, 'Come to Life', objavljen je 2009. godine. Dobila je MTV-jevu nagradu za najboljeg novog izvođača, a nakon toga i tri nominacije za nagradu Grammy. Prodala je preko devet milijuna primjeraka albuma širom svijeta.

Nakon šest godina, u ljeto 2015. izdala je album 'Male'. Inspiraciju za novi album pronašla je u svojim najdražim muškim umjetnicima. 'Male' je kolekcija klasičnih i suvremenih pjesama, koju izvode njezine muške muze -  Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend, Zac Brown Band i mnogi drugi. Prvi singl 'Instant Crush' snimio je dobitnik Grammyja Daft Punk.

'U originalnoj verziji zaista možete čuti o čemu pjesma govori zbog Julianova specifičnog glasa, koji stvarno obožavam. To je uistinu predivna priča za koju želim da je ljudi čuju i povežu se s riječima. Jako sam ponosna na to kako je na kraju sve ispalo', kaže Natalie.

U tvornici će Natalie izvesti presjek svojih hitova, uključujući pjesme s nedavno izdanog album 'Male'.

Jednom čitatelju tportala darujemo poklon paket (meet&greet s Natalie Imbruglia i četiri ulaznice za koncert koji se održava 3. svibnja u Tvornici kulture). Dobitnik je Anita Lozuk Bek.