NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite meet & greet i ulaznice za koncert Marcusa & Martinusa

27.02.2018 u 13:17

Bionic
Reading

Mjesecima tresu naslovnice tinejdžerskih portala i časopisa za mlade, a vijest koju vam donosimo zasigurno će zatresti tlo pod nogama mnogobrojnih fanova diljem Hrvatske i regije!

Trofors, gradić na sjeveru Norveške, iznjedrio je dva velika talenta. Petnaestogodišnji blizanci Marcus i Martinus, šarmantni su mladići rođeni za glazbenu scenu. Iako su oduvijek bili skloni zabavnoj industriji, njihova je priča uistinu započela pobjednom na norveškom nacionalnom pjevačkom natjecanju, na kojem su debitirali s autorskom pjesmom 'To Dråper Vann'. Bez obzira na njihove godine, simpatični duo, Marcus & Martinus, već iza sebe ima zavidni broj utakmica u nogama – gotovo pola svog života pišu, pjevaju, snimaju pjesme i nastupaju, a njihova se fan baza iz dana u dan planetarno širi.

Kako bi se približili svojim obožavateljima diljem svijeta, dečki su u svibnju 2016. godine, u suradnji s Madconom, izdali svoj prvi singl na engleskom jeziku, naslova 'Girls' i njime osvojili prvo mjesto na svim norveškim glazbenim ljestvicama. Pop scenom su nastavili žariti i paliti pjesmama 'Heartbeat', 'I Don’t Wanna Fall in Love' te plesnim hitom 'Light It Up'. Zahvaljujući iznimnom talentu, karizmi i internacionalnoj podršci obožavatelja, Marcus i Martinus postali su najveća skandinavska glazbena senzacija, kakvu nitko nije vidio godinama.

U međuvremenu su izdali svoju biografiju 'Vår Historie', najavili puštanje dugometražnog dokumentarca o svom životu, pripala im je čast nastupiti na dodjeli Nobelove nagrade za mir, a ove su se godine čak pojavili uživo na Eurosongu, kako bi ostatku svijeta priopćili bodove koje je finalistima dala njihova rodna Norveška. Tom su prilikom također svima jasno dali do znanja kako se na pozornicu Eurovizije namjeravaju vratiti što prije, i to u ulozi natjecatelja.

Nakon 'Together' turneje, pred njima je sada prva europska turneja – Moments Tour 2018, nazvana prema najnovijem, istoimenom albumu. Dečki ne skrivaju uzbuđenje:

'Imamo najveće fanove na svijetu! Oduševljeni smo što ćemo ponovno nastupiti pred njima, a show koji donosi Moments Tour bit će veći i bolji nego ikada prije', kaže Martinus Gunnarsen.

'Vrlo smo uzbuđeni što se na našu Moments Tour dodaje sve više gradova, i ne mogu dočekati da posjetimo naše obožavatelje u svim zemljama', kaže Marcus Gunnarsen.

Odluku o tome u koje će krajeve putovati u sklopu nove Moments turneje, dali su u ruke svojim obožavateljima, takozvanim 'MM’ers'-ima. Pokrenuli su akciju #mm2me u kojoj su se fanovi iz raznih zemalja borili da koncertni show ovog dvojca dovedu upravo u svoju zemlju. Među izabranima svojom su se vatrenošću istaknuli i obožavatelji iz Hrvatske!

Da, dobro ste čuli, tinejdžerska pop senzacija, Marcus & Martinus, 27. 03. 2018. dolaze u Dom sportova!

Turneja je već rasprodala velike arene u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj, gdje su se ulaznice razgrabile u manje od 10 minuta! Ovo će zasigurno poslati jasnu poruku svima onima koji žele osigurati svoje mjesto u prvim redovima na koncertu u Zagrebu. Također će posjetiti Njemačku, Švicarsku, Austriju, Sloveniju, Srbiju, Grčku, Češku i Poljsku.

Priča o Marcusu & Martinusu, priča je o dvojici običnih norveških dječaka koji su se preko noći pretvorili u ogromnu tinejdžersku pop senzaciju. Nastavljaju osvajati srca obožavatelja i sada ih više ništa ne može zaustaviti. Njihova priča tek počinje...

Ulaznice potražite putem linka www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Koncert organizira: NuCoast Concerts d.o.o.

Za više informacija posjetite marcusandmartinus.com.

Da bi ušli u izbor za vrijednu nagradu ispunite prijavu te odgovorite na pitanje 'Kada bi imao/la priliku provesti jedno popodne sa Marcusom & Martinusom u svom gradu - gdje bi ih odvela, što bi im pokazala?'. Četiri najkreativnija odgovora će biti nagrađena jednom VIP ulaznicom za koncert koja uključuje upoznavanje Marcusa & Martinusa.

Pravilnik natječaja

Trajanje natječaja: od 27. veljače 2018. do 8. ožujka 2018. do 13:00 sati. U tom periodu će se moći vršiti prijave. 

Dobitnici su:

Mari Pavelin, a pobjednički tekst glasi: 'Da imam jedno popodne sa Marcusom & Martinusom ispunile bi mi se sve životne želje. Prvo bih se upoznala i pričala sa njima. Pitala bi ih kako im se sviđa u hrvatskoj, kakav je njihov doživljaj,... Napravila bi im jedan turistički obilazak Splita, pokazala sve znamenitosti. Sve što ih zanima bi im pokazala. Odvela bi ih u naš hrvatski najbolji restoran da probaju naše specijalitete. Iza restorana bi malo prošetali, pa bi ih odvela u trgovinu da probaju i kupe odjeće, zato što to vole. Na kraju bi ih odvela na neki stadion i pustila da igraju nogomet, to im je najdraže. Na kraju svega bi im se zahvalila na popodnevu i dolasku u hrvatsku i zaželjela im sretan daljni put u druge države.'

Ana Mihanović, a pobjednički tekst glasi: 'Prvo bi ih odvela u svoju kuću da im pokazem svoju sobu i koliko imam njihovih postera te da sam ogroman fan i dala bi im da potpišu nekoliko postera (naravno ne sve previše ih je pa nemamo cijeli dan i ne želim da ih ruke zabole 😂) onda bi ih odvela na malo razgledavanje Zagreba pokazala bi im sve ljepote i znamenitosti Zagreba npr katedralu i trg bana Jelačića itd onda bi ih odvela na nogometni stadion u Maksimiru jer oni obožavaju nogomet i to bi im se sigurno najviše svidjelo.'

Veronika Bundalo​​​​​​​, a pobjednički tekst glasi: 'Odvela bi ih na glavni trg i provela ih kroz cijeli trg i kroz gornji i donji grad onda bi im rekla sta je posebno za Zagreb i sta Zagreb čini lijepim onda bi ih odvela u kino da gledamo neku komediju (jer znam da oni vole komedije) onda bi ih odvela na tacose i poslije tog svega bi im rekla da su najbolji pjevaci na svjetu i da ih obožavam i da sam ja dio MMer obitelji​​​​​​​'

Laura Bilić, a pobjednički tekst glasi: 'Kada bih upoznala Marcusa i Martinusa prvo bi se slikali pa bi otisli u kafić Kava-Tava na doručak. Poslije doručka bi otisli u obilazak grada. Prvo bi otisli na Trg bana Jelačića. Otišli bi do Manduševca pa bi im ispričala priču kao je Zagreb dobio ime. Zatim bi otišli do katedrale i do crkve sv. Marka. Išli bi do kule Lotršćak. Išli bi i do Zrinjevca i bacili bi novčić u fontanu i još bi se malo prošetali. Sada bi išli negdje na ručak i nakon ručka u Vincek na desert. Malo bi još tamo sjedili pa bi krenuli dalje. Otisli bi kroz gradske tunele pa bi se popeli do teleskopa i malo bi gledali kroz njih. Jos bi se malo prošetali po Gornjem gradu. Otišli bi i do Cvjetnog trga i kupila bi im svakom po cvijet. Otišla bi im pokazati i Kamenita vrata. Otisli bi sjesti malo u kafić. Nakon soka bi se išli malo zabaviti u lunapark. Super bi se zabavili u lunaparku. Poslije lunaparka bi otišli kod mene doma. Kupili bi si coca-colu i otišli bi si posuditi neki dobar film. Naručili bi i pizzu. Baš bi se super zabavili!!!​​​​​​​'