NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Marcus & Martinus'

03.01.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Pravilnik natječaja 'Marcus & Martinus'

1) Pravila natječaja

Svi čitatelji koji ispune prijavu u članku te pošalju odgovor na pitanje 'Kada bi imao/la priliku provesti jedno popodne sa Marcusom & Martinusom u svom gradu - gdje bi ih odvela, što bi im pokazala?', ulaze u izbor za vrijednu nagradu. Četiri najoriginalnije i najkreativnije prijave po mišljenju članova žirija osvajaju nagradu. O pobjednicima odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš Horvat (Tportal) i Vedran Mažuran Marjanović (Editus) i Anita Čolić (NuCoast Concerts). Najkreativniji odgovorI će biti objavljeni i nagrađeni.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši putem forme za prijavu u članku. Čitatelji mogu sudjelovati s neograničenim brojem prijava, a jedna prijava smije sadržavati minimalno jednu, a maksimalno deset rečenica.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 27. veljače 2017. do 8. ožujka 2018. do 13:00 sati. U tom periodu će se moći vršiti prijave. Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 12. ožujka 2017.

4) Nagrade

Nagrade su četiri VIP ulaznice za koncert koje uključuju upoznavanje Marcusa & Martinusa za čitatelje koji će poslati najkreativnije odgovore na pitanje 'Kada bi imao/la priliku provesti jedno popodne sa Marcusom & Martinusom u svom gradu - gdje bi ih odvela, što bi im pokazala?'

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Sudjelovanjem u natječaju sudionik potvrđuje suglasnost o pohrani korisničkih podataka te o ustupanju istih partneru nagradnog natječaja. Korisnički podaci bit će pohranjeni na Typeform serveru pod garancijom ne upotrebe i zloupotrebe istih. Hrvatski telekom ne preuzima odgovornost za korisničke podatke koji su pohranjeni na serveru Typeform.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.