simpatičnI riječanin

Osvježenje na malim ekranima: Upoznajte voditelja emisije 'Dobro jutro Hrvatska'

24.08.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Nakon dvije godine u ulozi HRT-ova reportera mladi Riječanin Ivan Dorian Molnar pridružio se voditeljskom timu jedne od najgledanijih domaćih emisija 'Dobro jutro Hrvatska' i nije mu dugo trebalo da stekne simpatije brojnog dijela gledateljstva

Ivan Dorian Molnar poznat je gledateljima svoje omiljene emisije iz djetinjstva 'Dobro jutro, Hrvatska', a znaju mu glas slušatelji Drugog programa Hrvatskog radija i HRT – Radio Sljemena. Ni ljubiteljima znanstvenih tema nije nepoznanica s obzirom na njegov voditeljski angažman u emisiji 'Znanstveni krugovi'.

Novinarsku karijeru počeo je 2011. godine pišući za portale Sportnet.hr i mojarijeka.hr, a nakon angažmana na studentskom Radiju Sova, 2013. godine postao je dio redakcije HRT – Radio Rijeke. Uz sportske događaje, prijenose uživo, bio je radijski voditelj u programu te se nakon obrađivanja različitih tema, od književnosti, znanosti i ekonomije do sporta, okušao u radu i na televiziji.

Kratko je bio na Novoj TV u informativnom programu, a 2015. godine prelazi na HRT. Izvještavao je za 'Regionalni dnevnik', 'Županijsku panoramu' te povremeno za središnji 'Dnevnik' HRT-a i 'Dobro jutro, Hrvatska', javljajući se uživo iz Rijeke i Primorsko-goranske županije.

'Zadovoljan sam toliko da mogu, bez kurtoazije, reći da bih mogao raditi tu cijeli život. Toliko sam sretan, a što je najbitnije - nikada s grčem nisam išao na bilo koji posao i tako je i sada. Radim sve iz gušta i volio bih da to potraje', izjavio je ranije za Novi list. Jedan od najdražih zadataka bilo mu je, kaže, javljanje za Hrvatski radio s Rujevice kada je Rijeka osvojila prvenstvo.

  • +32
Ivan Dorian Molnar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: KRASNODAR PERSUN

U slobodno vrijeme mladi Riječanin bavi se nogometom, šahom (član je šahovskog kluba Draga iz Rijeke, a igra i za šahovski klub Krk) te kreativnim pisanjem. Govori tri strana jezika: engleski, njemački te poljski. Diplomirao je poduzetništvo na riječkom Veleučilištu, uz proveden semestar u inozemstvu, u poljskom Krakowu.

Na pitanje kako zamišlja savršenu djevojku, izjavio je da ona ne postoji.

'Hm, mislim da ona ne postoji. Bit će to ona koja bude spremna dijeliti sve sa mnom, kao i ja s njom, gledati sa mnom unaprijed, teško da se može drukčije. No o tom potom', izjavio je ranije za Glas Slavonije.