VINKO FILIPIĆ I SANELA SEFERAGIĆ

Prvi puta roditelji: Poznati domaći par dobio prinovu, ponosni otac na Instagramu se pohvalio sretnom vijesti pa otkrio ime sina

12.08.2020 u 20:46

Bionic
Reading

Producent i direktor koncepta Fashion.hr Vinko Filipić i nekadašnja manekenka, danas direktorica PR i event agencije, Sanela Saferagić Filipić postali su prvi puta roditelji. Supruga 40-godišnjeg Filipića rodila je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh zdravog dječaka

Vinko Filipić nije mogao sakriti sreću što je u 41. godini života prvi puta postao otac, pa je sretnu vijest otkrio na svom Instagram profilu gdje je objavio fotografiju supruge Sanele Seferagić Filipić i tek rođenog dječaka. Ponosni roditelji malenom su nadjenuli ime Franko, što je Filipić i sam otkrio na Instagramu.

Nekadašnja manekenka, danas direktorica PR i event agencije rodila je u KB Sveti Duh, a Vinko Filipić je uz fotografiju supruge i sina napisao: 'Alo ćaća ajmo pit!'.

Sanela Seferagić i Vinko Filipić u vezi su već više od deset godina, a prije devet mjeseci istu su okrunili brakom. Kao kruna njihove ljubavi, ali i svih zajedničkih poslovnih uspjeha, sada je stigao maleni Franko.

Vinko Filipić i Sanela Seferagić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo