NATALIE I BENJAMIN

Oskarovka i suprug s kojim ima dvoje djece, službeno su okončali svoj brak

08.03.2024 u 20:57

Bionic
Reading

Proslavljena glumica Natalie Portman i njezin suprug, koreograf Benjamin Millepied, finiširali su i službeno razvod, nakon što su se tiho razišli prošle godine

Oscarom nagrađena glumica i koreograf s kojim ima sina i kćer, okončali su svoj brak, potvrdio je njihov predstavnik za medije za People.

Natalie Portman (42) podnijela je zahtjev za razvod od Benjamina Millepieda, s kojim je bila 11 godina, prije osam mjeseci, a sad se bivši par i službeno razveo.

  • +3
Natalie Portman Izvor: EPA / Autor: ALLISON DINNER

Glumica rođena u Izraelu podnijela je zahtjev za razvod prošloga srpnja, a razvod je finaliziran prošli mjesec u Francuskoj, gdje Portman i Millepied (46) žive sa svojom djecom, sinom Alephom (12) i kćeri Amalijom (7). Za lijepu glumicu to je bio težak period budući da je raspad braka uslijedio nakon medijskih izvješća u svibnju 2023. o izvanbračnoj aferi njezinog supruga.

MUDRO ŠUTE

Nakon glasina o bračnoj krizi, samozatajna Natalie Portman ne skida osmijeh s lica u javnosti

Pogledaj galeriju

'Bilo joj je jako teško, no njezini su se prijatelji okupili oko nje i pomogli joj da preživi najgore. Iza Natalie je teška i bolna godina, ali izašla je jača te pronalazi sad radost u svojoj obitelji, prijateljima i poslu', rekao je jedan izvor.

Par je tijekom prošle godine u brojnim prilikama fotografiran skupa s djecom kako bi što lakše preboljeli tu obiteljsku traumu. 'Njezin najveći prioritet bio je osigurati što bezbolniju tranziciju za svoju djecu. Ona i Ben ih jako vole i jednako su usredotočeni na to da budu najbolji roditelji što mogu biti. Ništa im nije važnije od toga', rekao je isti izvor.

U lipnju 2023. pisalo se da Millepied 'čini sve što može da natjera Natalie da mu oprosti i zadrži njihovu obitelj na okupu', dok je njezin najveći prioritet 'zaštita djece i njihove privatnosti'. Od tada, oboje usput imaju i pune ruke posla. Benjamin je bio angažiran kao koreograf na setu 'Dine 2', nastavka s Timothéeom Chalametom i Zendayom u glavnim ulogama, dok Natalie trenutačno snima film Fountain of Youth Guya Ritchieja.

Inače, njih dvoje su se vjenčali 4. kolovoza 2012., nakon što su se upoznali na setu filma Crni labud iz 2010. godine. Kao koreograf filma, Millepied je pomogao Portman u učenju složenih baletnih sekvenci.

'Natalie se nadala da će njezin brak biti zauvijek, ali ona je sad posve pomirena s time gdje jesu i sada je usredotočena na novu realnost njihove obitelj', rekao je jedan izvor.