nova uloga

Kate Middleton je prvi put viđena nakon smrti kraljice Elizabete, izraz njezina lica sve govori

09.09.2022 u 20:56

Bionic
Reading

Novopečena vojvotkinja od Cornwalla i Cambridgea, izgledala je utučeno dok se vozila u Windsoru u petak, izlazeći prvi put u javnost nakon smrti Elizabete II. Snimljena je u automobilu u Berkshireu dok je odlazila po djecu u školu odjevena u crninu

Kate Middleton je oči prekrila tamnim naočalama, na njezinu licu se mogla iščitati tuga.

U četvrtak se nije pridružila svom suprugu princu Williamu na putovanju do dvorca Balmoral u Škotskoj. William je prema zračnoj luci u Aberdeenu poletio sa stričevima Andrewom i Edwardom te strinom Sophie. Kate je ostala u Windsoru s djecom, koja su jučer krenula u školu.

Kate i kraljica provele su kvalitetno vrijeme zajedno prije samo nekoliko tjedana, kada su ona i William posjetili Balmoral sa svojom djecom 9-godišnjim princom Georgeom, 7-godišnjom princezom Charlotte i 4-godišnjim princem Louisom, što je bila ljetna tradicija.

Inače, dok se Vojvotkinja od Cambridgea priprema za svoju buduću ulogu kraljice, kraljičina biografkinja Sally Bedell Smith za People je ispričala da je Kate puno naučila o onome što je čeka promatrajući upravo kraljicu Elizabetu.

Premda ih je dijelio generacijski jaz od 56 godina, pokojna kraljica i Kate, tvrdi Smith, imaju ključne 'kvalifikacije za kraljevske uloge: tihi stoicizam, nepogrešivu diskreciju i čvrstu odanost'.

  • +4
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia