FANTASTIČNO IZGLEDAJU

One su ljeto dočekale spremne: Domaće ljepotice imaju se čime pohvaliti u oskudnim bikinijima

10.07.2018 u 06:42

Bionic
Reading

Brojne domaće zvijezde već naveliko uživaju u ljetnim radostima na Jadranu, odakle se putem društvenih mreža hvale time kako izgledaju u kupaćim kostimima. Istrenirane i vitke figure te bujni atributi u prvom su planu

Sve ljepše vrijeme i prave ljetne temperature natjerale su brojne naše zvijezde da započnu zasluženi godišnji odmor. Sunce, more i oskudni bikiniji česta su slika ovih dana na društvenim mrežama, a posebno su se u takvim izdanjima istaknule neke domaće ljepotice koje su pokazale da se imaju čime pohvaliti.

Jedna od najvatrenijih navijačica naše nogometne reprezentacije Ivana Knoll, koja je mnogima zapela za oko na tribinama u Rusiji, pokazala je sve svoje draži i u kupaćem kostimu. Atraktivna Hercegovka koja se u slobodno vrijeme bavi plesom svojom se fenomenalnom figurom pohvalila pozirajući na obali Crnog mora.

Primamljiva je bila i objava naše bivše manekenke Ive Šarić, koja oduševi svakom svojom fotografijom u bikiniju. Ravan trbuh i bujni dekolte Iva je pokazala u trendi kupaćem kostimu na crvene prugice dok se iza nje pružala predivna panorama srednje Dalmacije.

#sunset 🌅

Objavu dijeli @ _iva_saric_

Truda si je ove godine oko figure posebno dala pjevačica Indira Levak, a trenutno se odmara sa suprugom Miroslavom Levakom u Ičićima nedaleko od Opatije.

Na samom jugu Jadrana, u predivnom Dubrovniku, ovih dana uživa violončelistica Ana Rucner, poznata po vitkoj liniji koju redovito održava skladnom vježbanjem. 'Nevjerojatan dan na mom najdražem mjestu', poručila je Rucner ispod fotke s plaže.

  • +11
Ana Rucner Izvor: Promo fotografije / Autor: Privatni album

Zasluženi godišnji dočekala je i pjevačica Maja Šuput. Vrckasta Maja cijele godine nas rado podsjeti kako izgleda u bikiniju, pa i nije neko iznenađenje kada se razodjene u ljetnim mjesecima. Maja je svoj odmor započela na Hvaru.

Zabavni ženski vikend na moru je provela poznata voditeljica Mirna Maras. Prije godinu dana na svijet je donijela kćerkicu Meri, no brzo nakon prionula je na posao i vratila se u formu. Zato se sada bez problema skinula u kupaći i pokazala sve svoje adute.

Morske je pozdrave ovih dana poslala i glazbenica Mirela Priselac Remi. Dok uživa na sunčanoj Korčuli, reperica je pokazala i rijetke fotografije u bikiniju.

Ljetno raspoloženje već naveliko je uhvatilo i nekadašnju voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin, poznatu po atraktivnom izgledu. RTL-ovo lice svaki slobodan trenutak provodi na plaži sunčajući se i brčkajući se u moru, a pritom je u prvom planu i senzacionalna utrenirana figura.

#summervibes

Objavu dijeli Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin)

Njezina imenjakinja Antonija Šola pak odmara se na Makarskoj rivijeri s prijateljicama ploveći na luksuznoj jahti.

💝 Neopisivo 💝 #vrelabrela 💕

Objavu dijeli Antonija Šola (@antonija_sola)

Zavidnu figuru, koja je mnoge obožavatelje ostavila bez teksta, pokazala je i voditeljica Anja Alavanja, koja s obitelji uživa na Murteru.