EDITA MISIRIĆ VRKLJAN

Omiljena televizijska voditeljica u prvoj šetnji s jednomjesečnim Vanjom

15.05.2018 u 09:43

Bionic
Reading

Prije mjesec dana, carskim rezom u zagrebačkoj bolnici Merkur, rodio se maleni Vanja Vrkljan, prvi sin RTL-ove voditeljice Edite Misirić i njezinog supruga Javora Vrkljana. Na svom Instagram profilu, plavokosa voditeljica pohvalila se i fotografijama prve šetnje

Nakon što je polovicom travnja rodila svog prvog sina, kojeg su ona i njezin suprug Javor Vrkljan nazvali Vanja, voditeljica Edita Misirić Vrkljan na svom se Instagram Storyju pohvalila i prvom šetnjom sa svojim jedincem.

Upravo putem Instagram Storyja, Edita je sve svoje pratitelje i prijatelje, nekoliko sati nakon što je u zagrebačkoj bolnici KB Merkur rodila Vanju, kako je cijeli porod zapravo bio dramatičan, pa se tim putem odlučila zahvaliti stručnom liječničkom timu na brzoj reakciji.

'Dragi svi, naš Vanja i ja smo dobro. Hvala vam na svim čestitkama i porukama potpore. Bilo je dramatično, i zato se prije svega želim zahvaliti liječnicima i sestrama KB-a Merkur na stručnosti, ljudskosti i prije svega pravodobnoj reakciji i brzoj odluci prof. Matijevića. Emotivna sam i sretna. I Javore volim te.'

Jednomjesečni Vanja Vrkljan kruna je ljubavi Edite Misirić i Javora Vrkljana, koja je započela prije četiri godine, a koju su ozakonili bajkovitim vjenčanjem u lipnju 2016. godine.

  • +8
Edita Misirić udala se za Javora Vrkljana u crkvi Uznesenja Svetog Križa Izvor: Pixsell / Autor: Damir Špehar/PIXSELL