EDITA MISIRIĆ VRKLJAN

RTL-ova voditeljica postala majka dječaka: Sinu dala ime Vanja

11.04.2018 u 08:45

Bionic
Reading

Dva tjedna prije službenog termina poroda RTL-ova voditeljica i novinarka postala je mama. U zagrebačkoj bolnici Merkur Edita Misirić Vrkljan carskim je rezom rodila sina

Posljednju fotografiju na Instagramu RTL-ova novinarka i voditeljica Edita Misirić Vrkljan objavila je prije dva dana. U 37. tjednu trudnoće samo je njezina sjena na zidu pokazivala koliki joj je trudnički trbuh.

A onda su se jučer među bliskim prijateljima proširile lijepe vijesti - Edita i njezin suprug Javor Vrkljan postali su ponosni roditelji dječaka. Voditeljica je rodila u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom i sve je prošlo u najboljem redu.

  • +8
Edita Misirić udala se za Javora Vrkljana u crkvi Uznesenja Svetog Križa Izvor: Pixsell / Autor: Damir Špehar/PIXSELL

Nekoliko sati nakon poroda, na Instagram Storyju oglasila se i plavokosa voditeljica i napisala: 'Dragi svi, naš Vanja i ja smo dobro. Hvala vam na svim čestitkama i porukama potpore. Bilo je dramatično, i zato se prije svega želim zahvaliti liječnicima i sestrama KB-a Merkur na stručnosti, ljudskosti i prije svega pravodobnoj reakciji i brzoj odluci prof. Matijevića. Emotivna sam i sretna. I Javore volim te.'

Maleni Vanja kruna je njihove ljubavi koja je započela prije četiri godine, a koju su ozakonili bajkovitim vjenčanjem u lipnju 2016. godine.