JENNY GARTH

Omiljena Kelly iz 'Beverly Hillsa' otkrila glavnog krivca za svoje razvode

18.02.2021 u 14:48

Bionic
Reading

U posljednjem intervjuu, u kojem je prepuna emocija progovorila o liku Kelly Taylor koji ju je proslavio u hit seriji 90-ih, glumica Jennie Garth povukla je usporedbu sa svojim ljubavnim životom u stvarnom svijetu i otkrila zanimljive detalje

'Kelly i ja imamo puno toga zajedničkog', rekla je 48-godišnja glumica Jennie Garth u podcastu u kojem je pričala o svom iskustvu u seriji 'Beverly Hills 90210'. Kroz razgovor se dotaknula i svojih veza u seriji s Dylanom McKayjem (kojeg je glumio pokojni Luke Perry) i Brandonom Walshem (Jason Priestley), ali i još nekolicine tijekom deset godina snimanja.

'Možda sam zato i u privatnom životu imala toliko razvoda. Spojite ih, razdvojite. Živim za dramu!'

Jennie Garth iza sebe ima tri propala braka - tijekom snimanja 'Beverly Hills 90210' serije bila je udana od 1994. do 1996. za Daniela B. Clarka, 2001. se udala za Petera Facinellija, s kojim ima tri kćeri Lucu (23), Lolu (18) i Fionu (14), a dvije godine nakon što su finalizirali razvod 2013. godine, glumica se udala za Davea Abramsa.

Američki mediji doznali su u studenom 2017. da je par pred razvodom i da žive razdvojene živote, nakon čega su se pomirili.

  • +4
Jennie Garth Izvor: EPA / Autor: Eli Winston / Everett / Profimedia