Kaptol Boutique Cinema

Omiljen event svih zaljubljenika u beauty industriju i vlastiti posao - Secret Kallos Beauty event

13.06.2023 u 15:00

  • +10

Secret Kallos Beauty event

Izvor: Promo fotografije / Autor: PETAR KRAJACIC VILOVIC

Bionic
Reading

Što muškarci rade u beauty salonima, kako Instagram utječe na uspjeh, koje su odlike dobrog edukatora, kako ostati zdrav u vlastitom tijelu - samo su neka od pitanja koja su bila postavljena na ovom jedinstvenom eventu

Ulaganje u vlastito znanje i edukaciju je IN, oduvijek i zauvijek. O kojem god poslu ili zanimanju je riječ, prostor za napredak je logičan slijed koji je važno prepoznati i u njega uložiti, jer se samim time pojedinac ili brend – itekako izdvajaju.

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, održan je sad već tradicionalan Secret beauty event by Kallos, na kojem nije nedostajalo korisnih informacija, razmišljanja te interesantnih gostiju iz raznih područja djelovanja, koji su podijelili svoje poglede na posao i svoja vlastita iskustva u obliku razgovora pred brojnim okupljenim mnoštvom.

Idejna začetnica spomenutog eventa za koji se uvijek traži mjesto više je Martina Kallos. Jedna od najutjecajnijih sudaca i predavača u beauty industriji, jedna je od najtraženijih edukatora u Hrvatskoj, dobitnica brojnih nagrada te vlasnica Akademije i brenda Kallos. Osim svega navedenog, Martina je jedna od začetnica ekstenzija trepavica na našem području, a o tome je napisala i dvije stručne knjige.

Na samom eventu predstavljeni su lash&brow noviteti, a razgovaralo se i o temama koje su ključne za poslovanje u beauty industriji. Osim tema iz područja ljepote, biznisa i zdravlja, prikazani su i najtraženiji trendovi u izradi ekstenzija trepavica popularnog naziva Kim K. in exstreme cat style. Akademija Kallos, kao pionir i vođa u lash&brow svijetu, pred svima okupljenima demonstrirala je kako se kombiniraju ekstremni oblici trepavica u salonskom radu.

'PMU svijet, trenutno proživljava revoluciju, pogotovo kada je riječ o puder obrvama i to je definitivno najtraženiji brow tretman trajne šminke, a upravo je Kallos u Hrvatsku uveo prvu mineralnu liniju pigmenata za sjenčanje obrva i time omogućio klijentima da u budućnosti izbjegnu sive i zelene obrve – koje danas itekako često vidimo na licima mnogih žena' – dodaje Martina.

Što muškarci rade u beauty salonima, kako Instagram utječe na uspjeh, koje su odlike dobrog beauty edukatora, kako ostati zdrav u vlastitom tijelu, samo su neka od pitanja na koja su gosti davali odgovore. Što je zajedničko profesionalnom koreografu i plesaču, fitness treneru, oftamologici, barberici, edukatorici u svijetu kose ili Instagram stručnjakinji? Odgovore na sva interesantna pitanja svima okupljenima dali su Igor Barberić - plesač, koreograf i redatelj, član žirija popularnog showa 'Ples sa zvijezdama', Edo Mehmedović - trener i omiljeno lice showa 'Život na vagi', doktorica Ajla Pidro - oftalmolog i influencerica o zdravlju, Sandra Zajec - frizerka i pionirka hrvatskog barberinga, Ivan Heged - software developer, Martina Kallos - vlasnica Kallos Beauty Akademije, Marija Huha - Schwarzkopf edukatorica te Lana Kasić - social media marketing konzultantica.

Secret event by Kallos, pruža ono što je najbitnije – rad na sebi i svojim vlastitim sposobnostima. Kroz interesantne govornike, prikaz najnovijih trendova, savjete o poslovanju, ali i kroz opušteno druženje, riječ je o beauty priči koja čini jednu idealnu cjelinu i stvara osjećaj pripadnosti koje zaista nema cijenu. O kojem god je da je poslu riječ, a pogotovo kada se nečiji vlastiti posao tiče rada s ljudima, bitno je imati zadovoljne klijente i najkvalitetniju uslugu, a sve to – moguće je postići znanjem i edukacijom koju nam na kraju dana, nitko ne može oduzeti.