nepredviđene okolnosti

Olivia Rodrigo otkazala nastupe u posljednji trenutak

19.09.2023 u 15:50

Bionic
Reading

Teen zvijezda trebala je za nekoliko dana trebala otputovati u Australiji kako bi promovirala svoj novi album, no danas je zbog nepredviđenih okolnosti sve otkazano

Pop zvijezda Olivia Rodrigo nedavno je najavila svoju 'Guts World Tour' s početkom u veljači sljedeće godine, a nadolazećih par dana trebala je provesti u Australiji nakon nedavnog rekordnog uspjeha na australskim glazbenim top ljestvicama.

Najnoviji album 'Guts' prvi je na top ljestvici albuma u Ujedinjenom Kraljevstvu, a skupio je više od 60.000 jedinica na top ljestvici u prvom tjednu. Nakon izlaska drugog albuma, njezin debitantski album 'Sour' također je ponovno ušao u Top 10.

Svoj uspjeh trebala je proslaviti s obožavateljima u Australiji, no iznenada otkazala je sva druženja!

Dvadesetogodišnja pjevačica trebala je u petak stići u Sydney, a tijekom svojeg prvog putovanja u Australiju imala je raspored pun raznih aktivnosti s obožavateljima.

Tijekom svoje reklamne turneje trebala je voditi razgovore s obožavateljima, odgovarati na njihova pitanja i bila je rezervirana za brojne medijske intervjue u promociji svog novog albuma, no zbog nepredviđenih i zasad nepoznatih okolnosti sve je palo u vodu, a njezin je glasnogovornik rekao da je pjevačici zbog toga žao.

'Olivia je shrvana što neće moći doći, no jako je uzbuđena što će vidjeti svoje australske obožavatelje 2024', rekao je utješno.

Međutim, obožavatelji su podijeljenih mišljenja o ovom otkazivanju. I dok neki vjeruju da je posrijedi nešto neodgodivo, drugi misle da je sve bila samo namještaljka kako bi zasjela na prvo mjesto na australskim top ljestvicama.

Obožavatelji koji su htjeli upoznati Rodrigo tijekom njezinog posjeta morali su unaprijed naručiti album 'Guts' iz pjevačičine australske trgovine, prenijeti dokaz o kupnji i slijediti upute kako bi sudjelovali u utrci za osvajanje ulaznice. Obožavatelji su pohrlili kupiti albume, a dan nakon što je osigurala prvo mjesto, Rodrigo je otkazala dolazak.

  • +3
Olivia Rodrigo Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN