POSEBNA VEZA

Oliver Dragojević uz ovu je pjesmu posebno vezan

14.03.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Prepuna zagrebačka Arena pjevala je uglas sve hitove splitskog pjevača, a on nije krio ponos zbog koncerta koji se događa rijetkima. Jedna od pjesama posebno mu je značajna - riječ je o 'Oprosti mi, pape' Zdenka Runjića, a zašto mu je baš ona posebna, pročitajte u nastavku

Nakon spektakularnog koncerta u zagrebačkoj Areni, kojim je proslavio skorašnji 70. rođendan i 50 godina karijere, splitski pjevač nije krio ponos. Prepuna dvorana s brojnim gostima i Zagrebačkom filharmonijom uglas je pjevala s Oliverom Dragojevićem sve njegove pjesme.

  • +15
Koncert Olivera Dragojevića u Areni Zagreb Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Kako je otkrio u intervjuu za InMagazin, jedna pjesma podsjeća ga na neka prošla vremena i na njegova pokojnog oca. Riječ je o pjesmi Zdenka Runjića 'Oprosti mi, pape'.

Oliver Dragojević: 'Oprosti mi pape' Autor: Youtube

'Snimio sam pjesmu i došao mi je pokojni otac i govori mi: A ti dobro znaš da ja nisam nikada kartao za novac. A ja njemu govorim: To nije pisano za tebe, to je napisao Zdenko svim očevima. To se odnosi na taj odnos sina i oca. On je to osobno shvatio, tako da sam ga morao razuvjeriti', priznao je iskreno Oliver Dragojević.

  • +4
Poznati na koncertu Olivera Dragojevića Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX