afera s beckhamom

Ogorčena Rebecca Loos: 'Naravno da sam i ja kriva, ali za to je potrebno dvoje'

31.10.2023 u 10:16

Bionic
Reading

Iako su u Netflixovom dokumentarcu prikazani kao savršen par, bračnu idilu Davida i Victorije Beckham prije dvadeset je godina uzdrmala vijest o Davidovoj aferi s asistenticom Rebeccom Loos. Iako je nogometaš oduvijek sve negirao, Loos tvrdi da on ne govori istinu

Prije dvadeset je godina Rebecca Loos svijetu ispričala šokantnu priču o aferi s Davidom Beckhamom, koji je tada već bio u braku s voljenom Victorijom Beckham. Iako su se u Netflixovom dokumentarcu predstavili kao srodne duše, oboje su se osvrnuli i na to razdoblje njihovog života priznavši da nije bilo lako održati brak.

'Evo u čemu je stvar, bili smo jedan protiv drugog, ako ću biti potpuno iskrena. Sve do Madrida ponekad se činilo da smo mi protiv svih ostalih, ali bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedni druge. Ali kad smo bili u Španjolskoj, nije se baš činilo da imamo jedno drugo. I to je tužno. Ne mogu vam ni opisati koliko je bilo teško i kako je to utjecalo na mene', ispričala je Victoria osvrnuvši se na krizu 2003. godine.

Rebecca Loos iznijela je šokantne tvrdnje o odnosu s Beckhamom, a danas je posebno uzrujana zbog laži u kojima obitelj Beckham živi. Ogorčena je na bivšeg poslodavca, a posebno na njegovu izjavu da mu je bilo teško gledati Victorijinu patnju.

  • +4
'Beckham' na Netflixu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Kad je došao ovaj dokumentarac, jako sam se trudila jednostavno ga pustiti i nastaviti sa svojim životom, ali stvarno me smetalo zbog kuta koji su koristili i načina na koji je odigrao priču, koliko je obmanjujuća i kako me čini da izgledam kao loša osoba', rekla je Loos dodavši: 'Naravno da sam i ja kriva, ali za to je potrebno dvoje i to nikad nisam poricala.'

Govoreći o aferi u koju se upustila prije dvadesetak godina, Rebecca je kritički gledala i na sebe, ali se osvrnula i na velik broj muškaraca koji se lako upuštaju u izvanbračne afere znajući da će time povrijediti supruge i moguće razoriti čitavu obitelj.

'Mislim da ima jako puno muškaraca koji su sretno oženjeni i također imaju afere', komentirala je Loos kritizirajući Beckhama koji još uvijek negira navodnu aferu.

  • +3
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia