SUPRUGa PRINCA EDWARDA

Odnosi u kraljevskoj obitelji, ali i nove titule donijeli su olakšanje omiljenoj snahi pokojne kraljice Elizabete II

17.03.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Jedina koja osjeća zadovoljstvo zbog narušenih odnosa članova kraljevske obitelji s princom Harryjem i Meghan Markle je vojvotkinja od Edinburgha, Sophie

Kako su britanskim medijima otkrili dobro upućeni izvori, bivša grofica od Wessexa, po novom vojvotkinja od Edinburgha, doživjela je nevjerojatno olakšanje zbog nategnutih odnosa u kraljevskoj obitelji, ali i promjena u titulama koje su se dogodile prije nekoliko dana.

Nakon što je, povodom njegovog 59. rođendana, princ Edward od brata, kralja Charlesa III dobio najljepši dar - novu titulu koju mu je još na vjenčanju dala njegova majka, kraljica Elizabeta II - promijenile su se i neke stvari.

Zahvaljujući tome što je princ Edward po novom postao vojvoda od Edinburgha, a time i njegova supruga Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, ona više nije dužna nakloniti se Meghan Markle ukoliko se negdje susretnu.

  • +8
Princ Edward s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Sve do sada, kao grofica, morala se klanjati vojvotkinji od Sussexa, no viša titula unijela je promjene i njoj slatko zadovoljstvo. Izvor blizak Sophie rekao je kako je za nju to pravo olakšanje.

'Sophie napokon može odahnuti jer se više ne mora klanjati osobi iz obitelji koja ne samo da je napustila sve kraljevske dužnosti već i osobi koja je protekle tri godine provela kritizirajući instituciju za koju Sophie radi naporno', rekao je dobro upućeni izvor.