najbolji zet

Odnos Carole Middleton i princa Williama pokazao da Kate može odahnuti

20.06.2024 u 10:42

Bionic
Reading

Princ William dobro je primljen u obitelj Middletonovih, čemu svjedoči i nasmijano lice Carole Middleton na konjičkim utrkama Royal Ascott. Majka Kate Middleton pokazala je naklonost prema Williamu, a on se kraj nje osjećao sigurno

Roditelji Kate Middleton jučer su prisustvovali danima konjičkih utrka Royal Ascott, što je bilo njihovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako je njihova kći objavila dijagnozu. Iako je sama Kate izostala s druženja, Carole Middleton i Michael Middleton dan su proveli uz svog zeta.

Baš kao što je pokazao olakšanje što se lijepa supruga našla uz njega na balkonu Buckinghamske palače povodom ceremonije 'Trooping the Colour', princ William pokazao je i koliko mu znači dolazak Middletonovih na ovo druženje.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Princ William i Carole Middleton pokazali su koliko su bliski te da je Carole itekako zadovoljna svojim zetom na kojeg gleda gotovo majčinski. Prema stručnjacima za govor tijela, blizina u kojoj su se držali pokazatelj je da je riječ o opuštenom obiteljskom odnosu u kojem vlada bliskost.

'Tako je jasno da prisutnost Kateine ​​majke i oca, koji su imali vrlo roditeljsku ulogu u Williamovom životu, stvara ono što izgleda kao sigurno mjesto za Williama da se opusti i zabavi u svjetlu svih briga oko bolesti njegove supruge', istaknula je Judi James za strane medije.

  • +2
Carole i Michael Middleton Izvor: Ostale fotografije / Autor: I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA, CANVA, canva

Za Royal Ascot Carole je odjenula nježno plavu plisiranu midi haljinu s tankim pojasom oko struka, a sve s potpisom brenda Self-Portrait

Posljednje javno pojavljivanje Carole i Michaela Middletona bilo je na Kateinom godišnjem 'Royal Carols: Together at Christmas' u Westminsterskoj opatiji u Londonu u prosincu, a Carole je viđena i na paparazzi fotografijama kako vozi svoju kći Kate tijekom šest mjeseci njezina izbivanja iz javnosti.

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju