MNOGI IM ZAVIDE

Odmor u Maleziji: Viktorija i Dino Rađa pobjegli u toplije krajeve

30.11.2017 u 11:04

Bionic
Reading

Njihova ljubavna priča traje već 22 godine, od toga su 16 godina u braku i imaju dvojicu sinova - Roka i Niku, no Viktorija i Dino Rađa uvijek ukradu malo vremena za sebe. Ovoga puta otputovali su u Kuala Lumpur te uživaju u tamošnjim specijalitetima, ali i razgledavanju grada

I dok se u Hrvatskoj izmjenjuju sunce, kiša i snijeg, temperature padaju, bračni par Viktorija i Dino Rađa odlučili su pobjeći od svakodnevice. Za svoju destinaciju odabrali su toplije krajeve, točnije Maleziju, a da su tamo, otkrila je sama Viktorija Rađa na svom Instagramu, na kojem je s pratiteljima podijelila prve dojmove.

  • +2
Viktorija i Dino Rađa u Kuala Lumpuru Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Većina snimaka, na njezinu Instagram Storyju, prikazuje raznoliku i bogatu ponudu hrane, a snimila je i svog supruga kako uživa u tamošnjim specijalitetima.

Simpatična je i fotografija 211 centimetara bivšeg proslavljenog košarkaša kako pozira ispred najpoznatije građevine u Kuala Lumpuru - Petronas Twin Towersa - odnosno dva nebodera blizanaca povezanih hodnikom, koji spadaju među najviše nebodere svijeta.