spektakl u areni zagreb

Odlična prodaja ulaznica za Rogera Watersa

29.09.2017 u 20:33

Bionic
Reading

Zagrebački koncert nekadašnjeg člana Pink Floyda od trenutka prve najave za privlači pažnju publike iz cijele regije. Na koncertu se očekuje velik broj posjetitelja iz susjednih zemalja, a zbog velikog interesa za ulaznicama koncert će vjerojatno biti rasprodan danima prije. Naime, prvi izvještaji o odličnoj prodaji u Areni Zagreb nadišli su sva očekivanja

Za njegove koncerte na ovoj turneji kritičari su rekli kako su spektakularni s vrhunskom produkcijom, baš kao što smo i navikli kad je u pitanju Roger Waters. Nakon rasprodane američke i kanadske turneje i u Zagrebu bi se se mogla tražiti ulaznica više, stoji u priopćenju.

Nakon punih sedam godina  suosnivač legendarnih Pink Floyda i kreativni genij Roger Waters vraća se u zagrebačku Arenu 6. svibnja 2018.

Turneja nazvana Us + Them (Mi + Oni) počela je ovoga svibnja u Sjevernoj Americi gdje će do kraja listopada ovaj vitalni 74-godišnjak 'odraditi' 61 u potpunosti rasprodan koncert. Turneju početkom iduće godine nastavlja u Australiji nakon koje ga se očekuje i u Zagrebu. Turneja Us + Them show je u pravom smislu riječi. Nazvana prema pjesmi s The Dark Side of The Moon, trećeg najprodavanijeg albuma svih vremena, obuhvaća djela s Floydovih The Dark Side of The Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here, po mnogima među najboljim rock albumima ikad. Trosatni spektakl uključuje i nove uratke ove ikone klasičnog rocka s Is This the Life We Really Want?, albuma koji je svjetlo dana ugledao ovoga lipnja.