ODNOS SE POPRAVLJA

Odlaskom princa Harryja i Meghan Markle neki su i profitirali - zahvaljujući cijeloj situaciji ponovno su se zbližili Charles i William

18.02.2020 u 11:55

Bionic
Reading

I dok neki, poput kraljice Elizabete II, još se uvijek ne mogu pomiriti sa činjenicom da je njezin omiljeni unuk odlučio sa suprugom napustiti kraljevsku obitelj i započeti novi život daleko od njih, ima i onih koji su zbog svega 'profitirali', barem u dijelu koji se tiče obiteljskih odnosa

Da nije sve crno u odlasku princa Harryja i Meghan Markle i njihovog preseljenja u Kanadu, otkrila je i Ingrid Seward, urednica magazina Majesty, koja je dobro upućena u zbivanja u kraljevskoj obitelji. Kako je otkrila u razgovoru za magazin OK!, cijela ta situacija itekako je pogodovala drugim članovima obitelji, osobito princu Charlesu i princu Williamu, koji su u konačnici profitirali tako što se njihov odnos napokon produbio te su sve nesuglasice, koje su imali godinama, riješene.

Sve to trenutno je jedina svjetla točka za kraljicu Elizabetu II, koja iz dana u dan prima sve teže udarce. Prvo je postala svjesna da je njezin sin, princ Andrew, itekako upleten u seksualni skandal s maloljetnicama, zajedno s Jeffreyjem Epsteinom, potom su Harry i Meghan najavili odlazak iz kraljevske obitelji, da bi sve kulminiralo dvama razvodima u obitelji - prvo je sina princeze Anne Petera Phillipsa nakon 12 godina braka napustila supruga Autumn, a potom je jučer objavljeno kako se i sin kraljičine sestre, princeze Margaret, David Armstrong-Jones nakon 27 godina braka rastaje od supruge Serene.

  • +2
Princ William, princ Charles Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stoga fotografije snimljene ovih dana u Leicerstershireu, u kojem su u jednom od rijetkih zajedničkih pojavljivanja sudjelovali princ Charles i Camilla Parker te princ William i Kate Middleton, pravo osvježenje u moru ružnih vijesti. Nasmijani pripadnici kraljevske obitelji dobro su se zabavili zbijajući međusobno šale i pošalice, ali i iskoristili zajedničko druženje i za neke važnije teme.

'Charles je posljednjih tjedana bio itekako velika podrška Williamu zbog svega što se događalo. Imali su puno tema za pričati', otkrila je Ingrid Seward, dodavši kako je Harryjeva odluka da napusti kraljevski život dodatno motivirala princa Charlesa da svoj fokus i pažnju preusmjeri na svojeg starijeg sina, princa Williama, s kojim je posljednjih godina bio u poprilično nategnutim odnosima.