VRIJEDILO JE ČEKATI

Od vjenčanja je prošlo 20 godina, a Catherine Zeta-Jones tek je nedavno dobila fotografije svog dana iz snova

30.03.2020 u 11:28

Bionic
Reading

Zaručili su se na Staru godinu 1999. godine, a 18. studenog 2000., raskošnim vjenčanjem u njujorškom hotelu Plaza, ozakonili su svoju ljubav. Sama ceremonija koštala je oko 1,5 milijuna funti te je proglašena vjenčanjem godine, a fotografije s njega tada su prodali magazinu OK! za milijun funti, no tek ih je sada slavna glumica i dobila

Bilo je to jedno od najvećih showbiz vjenčanja svih vremena, a koje je osim po raskošnoj ceremoniji organiziranoj u hotelu Plaza u New Yorku ostalo upamćeno i po skandalu s fotografijama.

Naime fotografije sa svog vjenčanja održanog 18. studenog 2000. odlučili su prodati magazinu OK!, zabranjujući ostalim medijima da snime išta, no unatoč svemu, novinari magazina Hello! uspjeli su nekako ući na vjenčanje i snimiti sve. Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones stoga su tužili magazin za narušavanje privatnosti, i pravnu bitku dobili, kao i milijun funti odštete.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

U studenom se obilježava točno 20 godina od njihovog dana iz snova, a zanimljivo je kako slavna velška glumica do sada nije imala priliku pogledati svoje fotografije s vjenčanja s Michaelom Douglasom jer ih sve donedavno nije ni dobila.

'Nikada nisam napravila svoj album. Fotograf mi se nedavno javio i tako sam, prije neka tri tjedna, napokon vidjela svoje fotografije s vjenčanja. Bio je to divan dan', otkrila je Catherine Zeta-Jones, dodavši kako je na svom vjenčanju, u 6 ujutro, završila na klaviru, dok je pijanist pobjegao kući glavom bez obzira.