DEBORRA JE OMETA

Jelena Đoković finale Wimbledona prati u društvu holivudskog para

16.07.2023 u 18:11

  • +3

Jelena Đoković - finale Wimbledona 2023.

Izvor: Profimedia / Autor: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Iako se nadala kako će u miru moći pratiti Novakovo finale iz kraljevske lože na Wimbledonu, Jelena Đoković drugi će se puta dobro raspitati koga su smjestili pored nje

Baš kao što i njima ljudi 'uleću' s pitanjima i pohvalama, tako su sada i oni istu stvar napravili kada su shvatili da pored njih sjedi ni manje ni više nego supruga Novaka Đokovića, Jelena. 'Oni' su holivudski par Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness i u kraljevskoj loži smješteni su pored Jelene Đoković.

Da su uzbuđeni zbog dobivene prilike da prate meč uživo, Hugh Jackman je otkrio odmah po dolasku na Wimbledon i to na svom Instagram profilu, gdje je napisao: 'I više sam nego uzbuđen što sam na Wimbbledonu gdje navijam za Novaka Đokovića. Ajmooo!'

SVE ZBOG ĐOKOVIĆA

Kraljevska loža na Wimbledonu prepuna svjetskih faca, a stigao je i - Brad Pitt!

Pogledaj galeriju

A Deborra Lee bila je itekako uzbuđena što sjedi pored lijepe Jelene, kojoj je odmah poželjela izreći svoje divljenje, pa je usred meča započela razgovor s njom.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

Iako je Jelena pristojno odgovarala, na licu joj se vidjelo da bi radije da ju se pusti na miru kako bi se mogla fokusirati na Novakovu igru i dobaciti mu koji savjet koji bi ga doveo do pobjede.

Zanimljivo je da su obje dame odabrale bijele kombinacije za ovo finale, a Jelena je uz to imala već viđene sunčane naočale mačkastog okvira Zepter Hyperlight Eyewear.