NASLOVNICA VANITY FAIRA

Obožavatelji je ovoga puta nisu štedjeli: Društvene mreže gore zbog Nicole Kidman i lošeg fotošopa

17.02.2022 u 21:17

Bionic
Reading

Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield i Michaela Jae Rodriguez imaju jednu poveznicu s Nicole Kidman - svi su ove godine nominirani za Oscara, zbog čega su i zvijezde godišnjeg holivudskog izdanja Vanity Faira. No, upravo su fotografije australske glumice izazvale najviše medijske pažnje

Iako ona sama nije vjerojatno imala utjecaja na uredničke odluke, upravo je na račun Nicole Kidman, sa svih strana stiglo pregršt prozivki zbog lošeg fotošopa u godišnjem holivudskom izdanju Vanity Faira, na kojem je jasno kao dan da se kompjuterski obradio njezin torzo, koji je vizualno produžen i ne djeluje nimalo prirodno.

Nominirana ove godine za Oscara, Nicole Kidman pristala je s ostalim svojim kolegama, s kojima je nominirana, pozirati za Vanity Fair, gdje je dala i intervju u kojem je otkrila kako se snimajući film 'Being The Riccardos' iznimno uživjela u ulogu Lucille Ball, a što je prepoznala i struka.

No, sve to palo je u drugi plan zbog njezine fotografije u sivom Miu Miu kompletiću, koju su njezini obožavatelji dobro proučili. Nije trebalo dugo da se užare i društvene mreže:

  • +6
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Čemu takva Nicole Kidman? Ona je uvijek zadivljujuća, no ovako izgleda otrcano. Inače je elegantna i s puno ukusa, no na ovim fotografijama nije. Ona zaslužuje bolje', 'Nicole ima savršeno tijelo, a ovo nije njezino tijelo. Njezin oblik uopće nije takav, zašto su je morali fotošopirati?'