25 GODINA IŠČEKIVANJA

Obožavatelji 'Dosjea X' u ekstazi: Scully i Mulder napokon završili zajedno u krevetu

19.01.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Punih 25 godina najveći fanovi popularne znanstveno-fantastične televizijske serije čekali su da glavni likovi 'Dosjea X' napokon završe zajedno. Nakon što su deset sezona scenaristi razrađivali odnos Foxa Muldera i Dane Scully, u posljednjoj se ipak dogodio značajan pomak, a putem Twittera je to potvrdila i glavna glumica Gillian Anderson

Nevjerojatna kemija koja se već punih jedanaest sezona osjeća između glavnih aktera legendarne znanstveno-fantastične televizijske serije 'Dosjei X', Foxa Muldera i Dane Scully, napokon je dobila svoj finale, a time se, ironičnom izjavom na Twitter profilu, pohvalila i glavna glumica, 49-godišnja Gillian Anderson.

Ona je tako otkrila kako su ona i njezin 57-godišnji kolega David Duchovny, u seriji ovoga puta otišli korak dalje, te su napokon završili zajedno u krevetu i to dva puta.

U posljednjoj epizodi, obožavatelji koji gotovo 25 godina s nestrpljenjem iščekuju da se dvoje FBI agenata, koji se istražuju paranormalne aktivnosti, napokon spoje, došli su na svoje, a društvene mreže prepune su GIF-ova i objava o samom događaju.

  • +12
Gillian Anderson u Dosjei X - 11. sezona (2018) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia Landmark Media

Najava za epizodu pod nazivom 'The Lost Art Of Forehead Sweat' vraća se ponovno u četvrtu sezonu, kada su se Mulder i Scully gotovo poljubili.

11. sezona 'Dosjea X' Autor: Youtube

O posljednjoj, jedanaestoj sezoni serije koja je s emitiranjem započela još 1993. godine, obožavatelji imaju podvojena mišljenja, a većina ih je razočarana razvojem priče.