POVODOM MAJČINOG DANA

Objavljena nova fotografija malenog Archieja: Meghan i Harry na neobičan način odali počast princezi Diani

12.05.2019 u 17:09

Bionic
Reading

Za nešto više od 12 sati biti će točno tjedan dana otkako se rodio maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor, prvo dijete Meghan Markle i princa Harryja, koji su danas, povodom Majčinog dana, milijune svojih obožavatelja oduševili novom fotografijom malenog dječaka. Iako su na slici tek njegove nožice, gotovo 700 tisuća ljudi diljem svijeta stisnulo je 'sviđa mi se' ispod nje

Kako se pokazalo već proteklih tjedan dana, otkako je rođen maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor, sve vezano uz vojvodu i vojvotkinju od Sussexa i njihovog novog člana obitelji ne prestaje oduševljavati javnost. Svaka nova fotografija ili detalj o malenom nasljedniku iščekuje se s nestrpljenjem, stoga nikoga nije začudilo što je danas, samo sat vremena nakon objave na službenom Instagram profilu Sussexovih, najnovija fotografija malenog Archieja prikupila gotovo 700 tisuća lajkova.

Iako se na fotografiji ne vidi apsolutno ništa osim malenih dječjih nožica i ruke Meghan Markle, koja ih pridržava, ista je oduševila sve, a postavljena je povodom Majčinog dana, prvog kojeg kao majka slavi i vojvotkinja od Sussexa.

Iako je pozadina lagano zamućena, kako bi oštrina i fokus bili na nožicama, mnogi su primjetili nevjerojatan detalj. Naime, u pozadini se nalazi potočnica, omiljeni cvijet princeze Diane, pa su zapravo i na taj način Meghan Markle i princ Harry odali počast njegovoj prerano preminuloj majci povodom Majčinog dana.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Uz fotografiju, između ostalog, stoji: 'Danas odajemo počast svim majkama - onima koje su to već postale, onima koje će to tek biti, kao i onima koje više nisu s nama, no koje nikada nećemo zaboraviti.'