BALDWINOVA IDILA

Obiteljski izlet: Slavni glumac u Disneyland poveo svojih petero djece

26.02.2020 u 22:18

Bionic
Reading

Američki glumac Alec Baldwin, zvijezda serije '30 Rock', ponosan je na svoju veliku obitelj te svaki slobodan trenutak koristi kako bi ih proveo sa svojom djecom

Iako je u prošlosti bio razočaran u žene, te tvrdio kako pripada klubu muškaraca koji teško prihvaćaju starenje i shvaćaju kako se na pragu pedesete nemaju čime pohvaliti misleći na svoj obiteljski život, danas je sretan sa svojom brojnom obitelji.

Glumac Alec Baldwin (61) iz braka s lijepom fitnes tenericom, Španjolkom Hilarijom ima četvero djece: Carmen (6) i sinove Rafaela (4), Leonarda (3) i Romea (1) koje je poveo na izlet u omiljenu dječju destinaciju Disneyland.

Proslavljeni glumac iz braka sa slavnom ljepoticom Kim Basinger ima 24-godišnju kćer Ireland koja se rado pridružila ovom obiteljskom izletu.

Četvero mališana i starija sestra sjajno su se zabavili u Disneylandu, a kako ne bi bilo nekih nepredviđenih situacija, brižni su roditelji angažirali dvije dadilje te VIP vodiče.

  • +4
Alec Baldwin s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je imao još puno pomoći sa strane, Alec je sam cijeli dan gurao dječja kolica kad su se klinci izmorili.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

disney ♥️

Objavu dijeli ireland (@irelandbasingerbaldwin)

Vesela družina imala je i dva VIP vodiča koji su ih uputili u tajne Disneylanda gdje su između ostalog upoznali i Pepeljugu koja je oduševila Carmen.

Premda se u prošlosti nisu najbolje slagali, čini se da su se Ireland i njezin otac izgladili nesuglasice. Inače, Irelandina sestrična je manekenka Hailey Baldwin, supruga Justina Biebera, kćer Alecovog brata Stephena.