SLOBODNO VRIJEME

Obitelj Đoković u Londonu: Najdragocjeniji trenuci slavnog tenisača

14.11.2019 u 11:21

Bionic
Reading

Samo dva dana nakon što je izgubio živce u završnici Mastersa u Londonu kojeg je na koncu izgubio, jedan od najboljih tenisača svijeta, Novak Đoković, svoje je vrijeme posvetio obitelji

Prvo je pokazao svoje do sada neviđeno lice, uzrujan i pun psovki zbog čega je pobrao zvižduke s tribina tijekom izgubljenog meča u Londonu, a onda se slavni tenisač smirio i opustio. Novak Đoković odlučio je nakon Mastersa ostati još nekoliko dana u Londonu s obitelji, a kako se provode pokazala je njegova supruga Jelena na društvenim mrežama.

Potpuno smiren, dobro raspoložen srpski tenisač uživao je u sunčanoj šetnji jednom od parkova britanske metropole, sa suprugom i dvoje djece.

Kao i obično Jelena nije otkrivala lica svog sina Stefana i kćerkice Tare već je zabilježila fotografiju s leđa na kojoj su svi četvero na okupu.

'Kad samo u Londonu, obiteljski trenuci', poručila je zgodna plavuša ispod objave koja je oduševila oko 30 tisuća fanova.

'Iskreno, nisam obavezan igrati. Mogao bih sutra okačiti reket o klin ako to želim, jer sam prije svega otac dvoje divne djece, od kojih moj sin ima pet godina i pred polaskom je u školu, tako da bih svakako volio provoditi više vremena s njima. Ipak, sretan sam što još igram, i dalje sam jako motiviran i spreman igrati za nove pobjede u ovom prelijepom sportu', rekao je Đoković jednom prilikom.