lucien laviscount

O ovom mladom britanskom glumcu svi govore, pogledajte zašto

16.05.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Prva sezona nove serije AXN Adrije, inspirirana istinitom krađom u Londonu i popularnim filmom Guya Ritchieja, 'Zdrpi i zbriši', iznjedrila je neke nove glumačke talente, a glavni glumac Lucien Laviscount odmah je postao omiljen među pripadnicama nježnijeg spola. Donosimo vam intervju s ovom zvijezdom u usponu

Serija 'Snatch', odnosno 'Zdrpi i zbriši' bazirana je na kultnom istoimenom filmu redatelja Guya Ritchieja iz 2000. godine, a premijerno je prikazana 24. travnja na AXN Adriji. U deset epizoda prve sezone u fokusu radnje su mladi prevaranti koje otkriće kamiona punog ukradenih zlatnih poluga dovede ravno u britansko podzemlje prepuno opasnosti i nasilja.

It's all on the line. #SnatchTV #LucienLaviscount #Crackle

Objavu dijeli Snatch On Crackle (@snatch)

Glumačka postava vrvi mladim zvijezdama: Rupert Grint, najpoznatiji po ulozi Rona Weasleyja u 'Harryju Potteru', Ed Westwick iz serije 'Tračerica', Luke Pasqualino, Phoebe Dynevor i Lucien Laviscount, britanski talent za kojim su redatelji doslovce poludjeli, a koji u ovoj seriji glumi boksača Billyja Fuckin Ayersa.

Donosimo vam intervju s ovom mladom britanskom glumačkom zvijezdom.

When she skips that Stormzy banger...BANG BANG!!! ⚡⚡⚡ #snatch #canada

Objavu dijeli Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Kako biste opisali zaplet serije?

Zaplet je seksi, cool, zabavan. Pomalo od svega. Ako te ne nasmije, rasplakat će te.

Glumite boksača Billyja. Kakav je on?

Billy je krasan. Njegovi prijatelji i obitelj su mu sve i najvažnije mu je braniti tu obitelj koju si je stvorio. Ići će u rat za svoju obitelj, ma u rat za bilo koga. On ima veliko i zlatno srce.

Dakle pozitivan je lik?

Apsolutno.

Ipak, brzo se može naljutiti, jako je strastven. Kako to komentirate?

Billy se naljuti s razlogom. Dobro bira svoje borbe, ali ne razmišlja puno o tome. Prvo što Billy zna dobro raditi je - boriti se. On odmah zauzima gard i kreće u borbu. Nema igre s njim.

#emmymagazine cover with the @snatch @crackle n pop crew!

Objavu dijeli Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Kako ste se pripremali za ulogu?

Išao sam dva puta dnevno u teretanu. Dosta vremena provodio sam s mlađim bratom. On mi je pomogao, utjecao je na karakter lika i učinio ga stvarnim.

Što ne biste nikada napravili za ulogu? Mislite li da je za glumačku karijeru važno žrtvovati svoj izgled i slobodno vrijeme?

Ovo za mene bila savršena uloga. Bila je sve što sam želio napraviti, bilo je nekako epski. Dali su mi priliku da napravim neke stvari koje prije nisam radio i bilo je sve skupa predivno iskustvo.

Kako je proteklo snimanje?

Bilo je jako izazovno razraditi dinamiku između komedije i ozbiljnosti. Sve glumimo jako ozbiljno, a komedija izvire iz toga. Bilo je jako zanimljivo raditi na tome da to funkcionira, vjerojatno najzabavnije što mi je dosad u životu bilo na snimanju. To je tako i zbog cijele ekipe i glumaca s kojima sam radio, posebice glumica. Lijepo je promatrati svoj lik kako postaje sve snažniji kroz taj proces i istraživanje.

"It Was A Funny Angle" Premier with the crew dem!! @snatch streaming on @crackle

Objavu dijeli Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Kako ste se slagali s drugim glumcima?

Grozno, grozno! Nitko se nije slagao. Hahaha.... Mrzim to reći, takav je klišej reći da smo bili obitelj jer nismo. Bila je to najdisfunkcionalnija obitelj koju možeš zamisliti, ali svi smo se jako dobro slagali i svi smo htjeli napraviti nešto posebno, a to nam je svima pomoglo.

Jeste li gledali film 'Snatch'?

Velik sam obožavatelj filma. To mi je jedan od najdražih filmova svih vremena. Biti dijelom ovoga bilo je nešto stvarno posebno.

Snimali ste i filmove i serije. Koja je razlika između snimanja jednog i drugog?

Kod snimanja filmova volim to što imamo početak i kraj koji dođu jako brzo. Provodimo puno vremena razrađujući stvari i, iako izgleda kao da imamo, zapravo nemamo puno vremena da napravimo nešto. Kada snimamo seriju, raspored projekta je više u stisci s vremenom. Sve je samo 'idemo, idemo, idemo'...

Grey days and throw aways! 📸 @tomkilbey

Objavu dijeli Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Što se vama više sviđa?

Volim filmove. Televizija je mjesto na kojem se možeš razvijati i puno više naučiti nego na filmu. Više je kao kazalište, u smislu da radiš na tome svaki drugi dan. Osjećam da sam puno naučio. Kad gledaš seriju, vidiš kako se likovi razvijaju, bolje ih upoznaš. U film si samo ubačen, moraš brzo ući u karakter lika. U seriji imaš vremena popraviti stvari, vratiti se i slično.

Koji su vam planovi u karijeri?

Svjetska dominacija, hahah... Želim pomoći svijetu, spasiti ga, želim imati glas da mogu promijeniti svijet. Želim sve nasmijati, učiniti sretnima, svi bi trebali imati hrane na stolu i živjeti slobodan i ispunjen život. Ako mogu imati karijeru kojom mogu utjecati na ljude da pomognu drugima, onda je to moj fokus, moj glavni cilj.

S kime biste voljeli raditi?

Toliko je ljudi s kojima bih htio raditi! Kakvo sjajno pitanje! Volio bih raditi s Joaquinom Phoenixom, Garyjem Oldmanom, Tomom Hardyjem... Volio bih s njima raditi jer osjećam da su neustrašivi, kao i njihovi odabiri u karijeri. I to je ono što mislim da je važno kada si glumac - donositi dobre odluke koje ti oblikuju karijeru. Nadajmo se da mogu donijeti dobre odluke, birati dobre prilike koje se pojave, kontrolirati poteze u karijeri. To je karijera koju želim. Želim karijeru u kojoj ne znaš što je iduće! Apsolutno si priželjkujem nepoznato i uzbudljivo u karijeri!