MOŽE LI GORE?

Novi gaf: U velikom finalu 'Igre prijestolja' ovom se detalju nitko nije nadao

20.05.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana nakon što su obožavatelji serije 'Igra prijestolja' u četvrtoj epizodi posljednje sezone otkrili detalj zaboravljene šalice kave, u velikoj završnici ovaj su put u nekoliko scena uočili podjednako neočekivan detalj plastičnih boca

U finalnoj epizodi posljednje, osme sezone serije 'Igra prijestolja' fanovi su u nekoliko scena uspjeli otkriti detalj plastičnih boca. Dok je jedna ugledana ispod nogu Samwella Tarlyja, lika kojeg u seriji utjelovljuje britanski glumac John Bradley, druga je uočena u sceni ispod stolice na kojoj je sjedio Ser Davos (Liam Cunningham).

Sasvim je razumljivo to da bi dugi i naporni sastanci o budućnosti Westerosa svakoga ostavili zatečenim, no glumci su očito zaboravili baciti boce s vodom u trenutku u kojem je redateljski dvojac David Benioff i D. B. Weiss povikao 'akcija!'.

Na kritike zbog šalice uočene u četvrtoj epizodi predstavnici televizijske kompanije HBO oglasili su se u službenom priopćenju ističući kako je riječ o pogrešci, istovremeno se našalivši rekavši da je Daenerys Targaryen, koju utjelovljuje glumica Emilia Clarke, zapravo naručila biljni čaj.

Nakon mnoštva članaka i kritika fanova na društvenim mrežama HBO je odlučio naknadno digitalno ukloniti viđeni detalj šalice u četvrtoj epizodi. Izvršni producent serije 'Igra prijestolja' Bernie Caufield u intervjuu za NPR izjavio je kako se takve stvari događaju i ako je to najgora stvar koju im fanovi zamjeraju, onda su 'u dobroj formi'.

  • +8
Serija 'Igra prijestolja' Izvor: Promo fotografije / Autor: HBO