TUGA U INDIJI

Novi detalji oko iznenadne smrti slavne 54-godišnje glumice

26.02.2018 u 14:41

Bionic
Reading

Vijest da je tragično preminula popularna bolivudska glumica Sridevi Kapoor šokirala je milijune njezinih obožavatelja i kolega. Iako se okolnosti njezine iznenadne smrti još istražuju, procurilo je da bi uzok moglo biti utapljanje

Najpoznatija samo pod imenom Sridevi, 54-godišnja glumica umrla je u nedjelju u Dubaiju gdje je prisustvovala svečanosti vjenčanja jednog člana uže obitelji. Iako se prvotno kao razlog spominjao srčani udar, sada su forenzički rezultati otkrili nove detalje iznenadne smrti velike indijske zvijezde.

Preliminarni rezultati otkrivaju kako je uzrok smrti zapravo bilo utapljanje. Sridevi se kako navode utopila u kadi svoje hotelske sobe, a u krvi je pritom imala i nekoliko promila alkohola. Policija i forenzičari još uvijek sakupljaju sve moguće dokaze i ispituju svjedoke koji su bili u blizini glumice u njezinim posljednjim trenucima života.

  • +5
Sridevi Kapoor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stručnjaci pokušavaju spojiti sve dijelove ove slagalice ne bi li otkrili kako se dogodila ova tragedija koja je šokirala filmski svijet.

Inače Sridevi Koopor glumila je u desecima filmova, a najbolje se pamte njezine uloge i plesne točke u hitovima kao što su 'Mr India','Nagina' (Žena zmija) i 'Chandni' (Mjesečina).

Osvojila je brojne nagrade struke koji su dokaz njezina talenta. Njezina smrt šokirala je brojne poznate koji su se s njom oprostili putem društvenih mreža.

Jedna od takvih je i Priyanka Chopra koja je napisala: 'Nemam riječi, svi koji su je voljeli su u suzama. Kakav mračan dan. Počivala u miru'.

Počast joj je odao i premijer Indije Narendra Modi. 'Tužan sam zbog smrti Sridevi. Bila je veteranka filmske industrije koja je tijekom karijere imala različite uloge i nezaboravne nastupe. Moje misli su uz njenu obitelj i fanove. Počivaj u miru', tvitao je indijski premijer.