IVANA LOVRIĆ

Nova pjevačica Colonije: 'Nadam se da ću uskoro upoznati i Indiru'

28.05.2018 u 13:17

Bionic
Reading

Prošlo je godinu dana otkako je grupa Colonia predstavila svoju novu pjevačicu Ivanu Lovrić koja je već napravila prvi album pod nazivom 'Nova era'. Osvrt na svoju novu karijeru sada je dala i mlada Ivana koja se kaže nada skorom upoznavanju svoje prethodnice Indire Levak

Novi album Colonije, ‘Nova era’, prvi s pjevačicom Ivanom Lovrić, gledatelji su imali priliku premijerno poslušati u ovotjednom ‘Dalibor Petko Showu’, na CMC televiziji gdje su gostovali svi članovi grupe predvođeni mladom pjevačicom.

‘Kao i prijašnje albume, ni na ovom nisam puno razmišljao. Radio sam entuzijastično. Prvo sam mislio na sebe, a onda na druge, što znači da nisam kalkulirao’, rekao je Boris Đurđević o novom albumu koji će se u prodaji pojaviti, 1. lipnja. Izjavio je kako je Ivana donijela novu energiju u band što ga je posebno inspiriralo.

  • +4
Colonia predstavila spot za pjesmu Que sera Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

‘20 godina je puno. Ne kažem da nije dobro, ali ljudi se zasite i ne znaju što bi više. Sve su pjesme počele zvučati slično, a onda kad se dogodilo sve ovo, Ivana je probudila stari osjećaj u meni, i glazbeno i tekstualno’, rekao je Boris, koji sa starim članovima banda nije u kontaktu.

Colonia - Snimanje spota za singl 'Maskenbal' Izvor: Promo fotografije / Autor: Colonia

‘Nemam nikakav kontakt niti s jednim bivšim članom grupe. Na žalost. Ne kažem da to tako mora biti, ali je tako na žalost’, rekao je Boris.

Ivana pak nije krila uzbuđenje zbog prvog albuma u karijeri. Osvrnula se na proteklu godinu otkako je postala pjevačica Colonije. ‘Draže mi je da sam sve pregrmila tako i da sam odmah bačena u vatru. Kad smo objavili tu vijest, išla sam od intervjua do intervjua i nisam imala kad opterećivati se time’, rekla je Ivana, koja bivšu pjevačicu nije još srela.

‘Indiru nisam još uspjela upoznati, a nadam se da ću je upoznati u skorije vrijeme’, rekla je.

U emisiji su gostovali i Denis Dumančić, Valerija Đurđević, Sinovi ravnice, koreograf Neven Ivić te nekadašnja pjevačica Karme, Tara. Zanimljivo je da je Ivana kao djevojčica željela pjevati u Karmi, a završila kao pjevačica njihovih najvećih rivala. Po prvi puta imali smo priliku čuti i kako zvuči Colonia na klapski način. Klapa Stine obradila je pjesmu ‘Fjaka’ te kasnije zapjevala s Ivanom, 'Malo mi za sriću triba', pjesmu Doris Dragović.