zadarski HEROJ

Nježna strana vatrenog golmana: Helena Livaković pokazala tko se posebno razveselio Liviju

20.12.2022 u 09:51

Bionic
Reading

Naša reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva u Katru okićena brončanom medaljom, a koliko ih Hrvati obožavaju pokazao je spektakularni doček na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Slavlje se nastavilo, a dočeci nogometaša organizirani su u nekoliko hrvatskih gradova. Na društvenim mrežama cure neke neviđene fotografije koje objavljuju njihove supruge i djevojke

Nevjerojatne obrane golmana Dominika Livakovića u Katru pretvorile su ga u medijsku zvijezdu, no samozatajni Zadranin prkosi tom statusu mirnim načinom života, a najveća podrška mu je supruga Helena Livaković koja je uz njega bila na Svjetskom prvenstvu. Redovito su je snimali u suprugovim dresovima.

Osim videa s dočeka u Zadru, lijepa dizajnerica na Instagramu je pokazala fotografiju koju je opisala 'napokon skupa'. Na njoj se može vidjeti njihov ljubimac, pas Cruz koji je napokon dočekao svog muškog 'gazdu'. Livakovići već pet godina dijele život s njim i vrlo često ga se može vidjeti na Heleninim fotografijama.

Inače, par živi vrlo mirno i povučeno, a kako su ranije otkrili, večeri uglavnom provode kod kuće uz Netflix ili u šetnjama po maksimirskom perivoju sa Cruzom. Od noćnih izlazaka draža su im kućna druženja s prijateljima ili odlazak na večeru u neki fini restoran.

  • +2
Helena i Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX