LYNN SHELTON

Njezina smrt iznenadila je sve; svoju tugu ne mogu sakriti ni Reese Witherspoon i Kerry Washington

18.05.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Vijest da je sa samo 54 godine iznenada preminula poznata holivudska scenaristica i redateljica, autorica mnogobrojnih televizijskih showova, ostavila je u šoku i slavne glumce. Smrt Lynn Shelton ostavila je praznine, osobito na setu hit serije 'Mali požari svuda'

Lynn Shelton preminula je sa samo 54 godine, a vijest o njezinoj smrti potvrdio je njezin glasnogovornik Adam Kersh, rekavši kako je uzrok smrti neidentificirani krvni poremećaj.

'Lynn je imala zarazni osmijeh, bila je prepuna života i svojim je radom dirnula mnoge. Nedostajat će jako svojoj obitelji, prijateljima, zabavnoj industriji, kao i obožavateljima', stoji u službenoj izjavi koju je dobio E! News.

Ubrzo se oglasio i njezin partner Marc Maron koji je rekao: 'Imam tužne vijesti. Noćas je preminula Lynn. Jučer ujutro se onesvijestila, nakon što se cijeli tjedan osjećala loše. Očito se već nešto događalo. Uzrok smrti nije COVID-19. Liječnici je, unatoč svim naporima, nisu mogli spasiti.

Volio sam je previše, kao i mnogi od vas, i sada sam očajan. Srce mi je slomljeno, u šoku sam i ne znam kako krenuti dalje. No, morao sam vam svima reći. Neke od vas znam, neke i ne, no moram obavijestiti ljude koji su joj bili važni.

Bila je prelijepa, dobra, nježna, karizmatična. Njezin duh bio je čista sreća, a i mene je usrećivala, baš kao i ja nju. Bili smo sretni zajedno. Nasmijavao sam je cijelo vrijeme, često smo se smijali. Tek smo započeli zajednički život i stvarno ne mogu vjerovati da se ovo događa.'

Lynn Shelton Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lynn Shelton radila je na filmovima 'Sestra tvoje sestre', 'The Sword Of Trust', 'Humpday', 'Outside In', ali i serije poput 'Momci s Madisona','Nova cura', 'Dickinson', 'Dobro mjesto', i 'GLOW'. Režirala je i četiri epizode popularne Amazonove serije 'Mali požari svuda', s Reese Witherspoon i Kerry Washington u glavnim ulogama, stoga ne čudi da su se i one s tugom oprostile od nje na Instagramu.