WILL REEVE

Njegova je slika i prilika: Ovako danas izgleda najmlađi sin najpoznatijeg Supermana

16.10.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Od smrti legendarnog Christophera Reevea, koji je za mnoge do smrti bio jedan i jedini pravi Superman, prošlo je 19 godina. Njegova obitelj i dalje održava sjećanje na voljenog oca, a najglasniji je u svemu njegov najmlađi sin Will Reeve, koji je naslijedio očev izgled

Najmlađi sin Christophera Reevea, Will Reeve, ovih je dana dospio na naslovnice mnogih novina i to nakon što su viralne postale fotografija na kojima je neodoljiva sličnost njega i pokojnog mu oca.

Legendarni Christopher Reeve i danas je mnogima najomiljeniji od svih glumaca koji su utjelovili Supermana, a on je to napravio davne 1978. i pojavljivao se u čak tri dijela.

Nakon što je 1995. doživio stravičnu nesreću, kada je pao s konja, ostao je paraliziran od vrata na dolje no to ga nije spriječilo da do smrti nastavi podizati svijest, ali i financirati istraživanja o ozljedama leđne moždine. Nakon njegove smrti 2004. godine, njegova djeca nastavila su njegovim putem, a najviše najmlađi sin Will.

Danas 31-godišnjak nije odabrao glumu, poput oca od kojeg je naslijedio dobar izgled, već se odlučio postati novinar, a u svom poslu je i više nego uspješan.

Will Reeve Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

S američkom glumicom, pjevačicom i aktivisticom Danom, koja je od karcinoma pluća preminula dvije godine nakon njegove smrti, Christopher Reeve imao je tek sina Willa (31), dok je u prvom braku s Gae Exton dobio sina Matthewa (43) i kćer Alexandru (39).

Iako nemaju istu majku, Matthew, Alexandra i Will od najranije su dobi iznimno povezani, a najmlađi Will ponosni je ujak osmogodišnjeg Christophera, koje je 2015. rodila Alexandra i dala mu ime po slavnom djedu.

I dok se o privatnom životu Matthewa Reevea malo zna, Alexandra je u braku s Garrenom Givensom i ima sina Christophera, dok je Will u vezi s Amanom Dubin. Nakon što su mu preminuli i otac i majka, brigu o Willu preuzeo je susjed i obiteljski prijatelj, koji se pobrinuo da on završi školu.

Naime, kada je njegov otac ostao paraliziran Will je imao tek dvije godine, dok je u trenutku njegove smrti imao samo 11 godina. Iako se okušao u glumi, poput oca, te je 1997. s Glenn Close glumio u televizijskom filmu kojeg je režirao njegov otac 'In the Gloaming', a potom i u još jednom njegovom projektu 'The Brooke Ellison Story', odlučio je krenuti u drugom smjeru te je diplomirao na koledžu Middlebury u Vermontu englesku i američku književnost.

Nakon toga je dobio posao voditelja SportsCentera na ESPN-u 2015., da bi tri godine kasnije počeo raditi za ABC News gdje i danas radi, između ostaloga, na emisijama 'Good Morning America', 'World News Tonight with David Muir' i 'Nightline'.

Will je između ostalog od 2013. godine i član Upravnog odbora Zaklade Christopher & Dana Reeve, dobrotvorne organizacije posvećene pronalaženju tretmana i lijekova za paralizu koje uzrokuje ozljeda leđne moždine i drugi neurološki problemi.

U slobondo vrijeme trči maratone i triatlone, a uz oca, s kojim je često odlazio na utakmice, je zavolio i hokej.