sve su 'omađijali'

Nizozemski voditelj se obukao kao Prlja, u emisiji zapjevao stihove 'Mame ŠČ'

16.05.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Letovci su se nakon showa koji su priredili na ovogodišnjem Eurosongu već vratili u Hrvatsku, a još se ne stišavaju dojmovi i reakcije na njihov nastup

Očito su ostavili dobar dojam i na Nizozemce. Naime njihovi voditelji u humorističnoj emisiji na televizijskom programu Even Tot Hier s bendom Miguel Wiels nastupili su kao Let 3 sa svojom 'obradom' pjesme 'Mama ŠČ!'.

Voditelji Niels van der Laan i Jeroen Woe razgovarali su o ovogodišnjoj Euroviziji, prokomentirali sve natjecatelje, a nakon toga su iznenadili publiku. Zapjevali su na svome jeziku stihove 'mama kupila traktora', dok se iza njih vrtio video sličan spotu Leta 3. Jedan od voditelja čak je odjenuo ružičasti kaput poput Zorana Prodanovića Prlje.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, dosad su se mogle čuti razne verzije hita riječkih glazbenika. Poznate stihove zapjevali su korisnici staračkog doma, djeca u školama, vatrogasci, slovenski polka bend, klapa Luka...

  • +31
Let 3 - finale Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, riječki rokeri u nedjelju su se vratili u Hrvatsku, kada su sa svojim zlatnim traktorom 'sletjeli' u zagrebačku zračnu luku.

evo naših!

Let 3 stigao u Zagreb, ali na - zlatnom traktoru

Pogledaj galeriju