PONOSNA MAMA

Nives Ivanišević raspametila obožavatelje novom fotografijom sinčića Olivera

29.08.2019 u 12:58

Bionic
Reading

Supruga našeg nekadašnjeg tenisača Gorana Ivaniševića, radijska voditeljica Nives Ivanišević zadnjih godinu dana potpuno je posvećena svom malenom nasljedniku, sinu Oliveru

Da joj je obitelji, ljubav i majčinstvo sada na prvom mjestu Nives Ivanišević jasno je dala do znanja, a isto se vidi i iz njezinih objava na društvenim mrežama, gdje nerijetko osvane fotografija malenog nasljednika, sina Olivera.

Prvo zajedničko dijete Nives Ivanišević i njezina supruga Gorana Ivaniševića, uskoro će proslaviti prvi rođendan.

Zaigrani plavokosi dječak vrlo je veselo dijete, što smo imali prilike doznati kada je zgodna voditeljica pokazala kako se tročlana obitelj provodi na godišnjem odmoru na Marbelli.

Sada je Nives objavila preslatku fotografiju malenog Olivera u dječjem čamcu za more s motivom iz crtića, u kojem plovi s osmijehom na licu.

'Imam ja svoj brod i bas me briga za cijeli svijet', poručila je razdragana mama ispod objave koja je oduševila njezine pratitelje i obožavatelje.

'O vlastitoj djeci razmišljam već 10 godina. Imam majčinske instinkte, oduvijek sam voljela čuvati klince, družiti se s njima. Imam osjećaj da će se meni to dogoditi u pravo vrijeme kad mi se stiša poslovna gužva', rekla je prije nekoliko godina zgodna Nives za tportal.