TATIN NASLJEDNIK

Nives Ivanišević pokazala svog preslatkog sinčića Olivera i već ga nazvala zavodnikom

02.08.2019 u 18:50

Bionic
Reading

Supruga našeg nekadašnjeg tenisača Gorana Ivaniševića putem društvenih mreža pohvalila se da zajedno ljetuju u Španjolskoj, a sada je pokazala kako vrijeme provode sa svojim sinčićem Oliverom

Prošle godine u ovo vrijeme Goran i Nives Ivanišević bili su u posljednjim pripremama za dolazak svog prvog djeteta na svijet, a sada provode svoje ljeto u troje i to izvan Hrvatske.

Bračni par otputovao je u španjolsko ljetovalište Mallorca, a sa sobom su poveli i uskoro jednogodišnjeg Olivera. Maleni nasljednik nekadašnjeg tenisača uživa s roditeljima, a njegova mama putem društvenih mreža objasnila je čemu se najviše veseli.

‘Mali zavodnik, samo pleše, smije se i šarmira sve živo i neživo.. a meni srce k'ooooo kuća’, napisala je Nives ispod fotografije koja je raznježila sve njezine obožavatelje.

Veseli nasljednik pored poznate je mame na fotelji zainteresirano promatrao društvo oko sebe, a izgleda da ga najviše vesele zvuci španjolske muzike, koja je pritom svirala u baru na plaži.

Inače, Nives otkako je započela vezu s Goranom malo povukla iz javnosti i nerado komunicira s medijima o svom privatnom životu. Ipak, jednom je prilikom nakon poroda otkrila koje vrijednosti želi usaditi svome sinčiću.

View this post on Instagram

Mamin kolacic🤗🤗🤗🤗🤗

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

‘Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali da uvijek trebaš dati sve od sebe. I da nema laganja, jer bilo kakva istina bolja je od laži’, rekla je tada.

Nives i Goran Ivanišević u šetnji sa sinom Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj