stajling prave zvijezde

Nives Ivanišević pobjegla iz vrelog Zagreba na rajsku plažu: U zavodljivoj haljini pozira na pijesku i uživa u noćnom izlasku

24.06.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih DJ-ica Narodnog radija trenutno se nalazi na, kako je rekla za tportal, malo duljem godišnjem odmoru, a dane u eteru zamijenila je onima provedenim s obitelji, s kojom uživa u ljetnim čarima. No, iako se od poslovnih obveza odmara, Nives Ivanišević po pitanju mode i dalje je vrlo aktivna pa je tako pratitelje na društvenim mrežama oduševila odličnom modnom kombinacijom kao stvorenom za ljetne noći

Početkom lipnja radijska voditeljica i supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića odlučila je uzeti malo dulji godišnji odmor tijekom kojeg se prvenstveno posvetila svojoj maloj obitelji. Iako se točan razlog Nivesinog odlaska na dulji odmor ne zna, nedavno, kada smo je kontaktirali, Nives je tek kratko rekla: 'Na malo duljem godišnjem sam, sve je okej.' No, nije pojasnila zbog čega se odlučila na novu pauzu u poslovnom životu.

Kako god, supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića slobodne dane iskoristila je za uživanje u ljetnim radostima, a jednu večer odvojila je i za 'ženski izlazak' te se pohvalila odličnom ljetnom modnom kombinacijom.

Na svom Instagram profilu objavila je tako fotografiju na kojoj pozira odjevena u vrlo upečatljivu crnu haljinu. Midi haljinu krasili su vrlo trendi detalji – izrezi koji su naglašavali njezinu vitku figuru. Popularni 'cutout' model haljine tako je tankim vezicama istaknuo Nivesin vitki struk, a prorez na boku djelomično ukrašen gumbima pažnju je skrenuo i na vitke noge.

U vrlo tredni haljini Nives je pozirala na sitnom pijesku, a u opis fotografije je navela: 'G'night', čime je dala naslutiti da je riječ od 'izlasku sa curama'. Fotografija je odmah prikupila popriličan broj lajkova, ali i komentara pratitelja i prijatelja koji su pohvalila njezin izgled.

Nives u ljetu i lijepom vremenu uživa punim plućima, posebice ako je za suditi po bajkovitoj fotografiji koju je objavila na Instagram Storyju. Pretpostavlja se da slobodne dane provodi na Mallorci jer je ondje Novak Đoković prije početka Wimbledona sudjelovao zajedno s jednim od svojih trenera, Goranom Ivaniševićem na ekshibicijskom turniru te je kao pratnju vjerojatno poveo svoju obitelj.

  • +2
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL