SAVRŠENA ZA JESEN

Nives Celzijus u novom izdanju: Promjena koja joj dobro pristaje

10.10.2018 u 16:46

Bionic
Reading

Pjevačica, spisateljica i glumica pokazala se s novim izgledom. Nives Celzijus nije mogla odoljeti najpopularnijoj frizuri sezone, a svoj 'look' predstavila je na Instagramu. Njeni vjerni obožavatelji su oduševljeni i pohvalili su njen novi imidž

Nives Celzijus ne može, čini se, dugo zadržati jednu frizuru. Iako je njegovala dugu smeđu kosu, prije godinu dana postala je plavuša, a zatim je ponovno postala brineta no kosu je skratila. Sada je odlučila isprobati nešto novo pa sad ima trendi dulju varijantu bob frizure koja joj, sudeći prema fotografiji, super pristaje kao i njen izazovni traper kombinezon.

Sudeći prema reakcijama, pjevačica je napravila 'dobar potez'. 'Novi friz i neka nova ja', napisala je Nives Celzijus na svom Instagram profilu. 'Zgodna jako', 'Prelijepa i prezgodna u svakom pogledu', 'Lijepa kao uvijek', samo su neki od komentara njezinih pratitelja na promjenu pjevačice, spisateljice i glumice.

'Srećom, imam cijeli tim ljudi koji se brine za moj izgled, a i frizerskih stručnjaka s kojima surađujem imam dosta oko sebe. Nemam nikakve trikove za njegu kose zato što zaista uvijek gledam da odem u ruke stručnjaka i da ne eksperimentiram da ne bih nešto pokvarila', rekla je Nives Celzijus ranije.

  • +12
Nives Celzijus na CMC festivalu u Vodicama Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL