PROVOKATIVNA pjevačica

Nives Celzijus ne krije koliko je oduševljena Rebićem

22.06.2018 u 20:16

Bionic
Reading

Vatrena navijačica Nives Celzijus pratila je kao i većina Hrvata utakmicu naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Osim izazovnih navijačkih stajlinga koje je pripremila, Nives se pokazala i kao velika poznavateljica naših nogometaša

Velika obožavateljica nogometa, pjevačica Nives Celzijus koja iza sebe ima i jedan brak s nekadašnjim nogometašem Dinom Drpićem, ljubav prema tom sportu nastavila je i nakon razvoda. Upravo zato jedna je od glasnijih navijačica kada igra reprezentacija Hrvatske.

Nives nije propustila ni drugu utakmicu naših reprezentativaca u Rusiji, a pratila ju je preko malih ekrana i to s otoka Silbe gdje se trenutno odmara. Utakmica se pratila u lokalnom kafiću, a Nives je prije samog početka bacila okladu tko će biti strijelci od naših nogometaša.

‘I tako, rekoh ja sinoć svojoj ekipi sa Silbe da Rebić sigurno zabija i da ima da ga tjedan dana nosim na guzi (htjela sam reći, mjesec, ali sam se zabunila)... Eto, da ne ispadne da se ne držim riječi’, napisala je pjevačica ispod fotografije koju je objavila na Instagram profilu, a koja je u kratkom roku oduševila javnost.

Naime, Nives na fotki pozira u izazovnim vrućim hlačicama, a na desnoj nozi crvenim ružem za usne ispisala je prezime Rebić.

  • +12
Nives Celzijus na CMC festivalu u Vodicama Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL