POLJUPCI ZA SREĆU

Nives Čanović: Od romantike u Dohi do ruske zime

18.01.2017 u 12:01

Bionic
Reading

I dok Goran Ivanišević trenutno boravi u Melbourneu, njegova odabranica Nives Čanović našalila se na račun zagrebačke zime na koju se lako navikla nakon nezaboravnih novogodišnjih blagdana u Dohi uz novu ljubav. Razdvojenost zasad nije nikakav problem sretnom paru

Ako je suditi po fotografijama na Instagramu, voditeljicu Nives Čanović hladna zagrebačka zima ne dotiče, a uz novu ljubav ovih dana entuzijazma joj ne nedostaje. Nakon novogodišnjih blagdana koje je provela u Dohi uz Gorana Ivaniševića i napunila baterije za nove izazove naoružala se dobrim raspoloženjem.

Prvi i pravi dokaz ljubavi bila je prva objava zajedničkog selfieja na plaži ispred hotela Four Season, a snimio ga je upravo Goran Ivanišević, koji se tek nazire na desnom rubu fotografije. 'Poljubac iz Rusije', kako se Nives našalila na Instagramu, zna se kome je namijenjen. Goran pak posljednjih dana boravi u Australiji, točnije Melbourneu, u kojem će zaigrati Tomas Berdych, češki tenisač kojeg trenira od kolovoza prošle godine.

Zbog Goranovih obaveza novi par je često razdvojen, no 34-godišnjoj Nives zasad to ne pada teško. U travnju 2016. prekinula je dugogodišnju vezu s dečkom Kristijanom. 'Nije nikakva drama. Mislim da je moj poslovni ritam možda malo pridonio tome, ali ne bih ga htjela okriviti. Ljudi se jednostavno raziđu u nekom trenutku', rekla je tada. Prije sedam godina pisalo se o njezinoj vezi s glumcem Ivanom Hercegom, s kojim se zbližila na setu serije 'Dolina sunca', u kojoj su oboje glumili.

Kiss from Russia (Zagreb?)⛄⛄❄❄#winter #frozen #socold #brrrrrrr

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Stooo vise smijeha i osmijeha zelim vam u Novoj #lastdayof2016 #justsmile #happynewyear #2017hitme

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Haaappy New Year???? nek vam ova donese sve sto prosla nije #2017hitme

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on