PRVO PUTOVANJE

Goran Ivanišević i Nives Čanović: Vrući poljupci u Dohi

02.01.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Goran Ivanišević trenutačno uživa u Dohi u društvu svoje nove djevojke Nives Čanović, a s njima je i Tomas Berdych, češki tenisač kojeg trenira Ivanišević i njegova supruga Ester Satorova, poznata manekenka

Bivši hrvatski tenisač i legendarni osvajač Wimbledona Goran Ivanišević ludo je zaljubljen. Svoju je novu djevojku TV i radijsku voditeljicu Nives Čanović odveo na odmor u Dohu. Ivanišević je u Zagrebu boravio kratko kako bi se družio s djecom, sinom Emanuelom i kćerkom Amber koji s mamom Tatjanom provode školske praznike, a potom je otputovao u Dohu s atraktivnom Nives, 35-godišnjom voditeljicom koju ljubi posljednja dva mjeseca. Ondje su dočekali Novu godinu i poljupcem u ponoć poželjeli si sve najljepše u nadolazećim danima, a na suncu i vrućem pijesku uživat će desetak dana.

Stooo vise smijeha i osmijeha zelim vam u Novoj #lastdayof2016 #justsmile #happynewyear #2017hitme

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Prvi zajednički selfie na plaži ispred Hotela Four Seasion izradio je upravo Goran Ivanišević
koji se tek nazire na desnom rubu fotografije

S njima su slavili popularni češki tenisač Tomas Berdych, kojeg od kolovoza prošle godine trenira upravo Ivanišević, a koji je 10. tenisač svijeta na WTA listi, i njegova lijepa plavokosa supruga Ester Satorova, poznata češka manekenka.
Veselo društvo odsjelo je u Hotelu Four Seasons, a Novu godinu dočekalo u mondenom japanskom restoranu Nobu.

???? happy new year ???? lets make the 2017 a great ride ?? ???? @esterberdychsatorova

A photo posted by Tomas Berdych (@tomasberdych) on

Haaappy New Year???????? nek vam ova donese sve sto prosla nije #2017hitme

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Nives Čanović imala je isti ukras na glavi kao Ester Berdych

Nives Čanović, koju gledatelji pamte iz glazbenog talent showa 'Zvjezdice', a radijski slušatelji je imaju priliku slušati na Narodnom radiju gdje ima svoju emisiju, prva je Goranova službena djevojka nakon rastave braka od Tatjane Dragović. Prije odlaska u Dohu često su viđani na zagrebačkim ulicama, a uskoro im slijedi i kratak rastanak. Nives će se iz Dohe vratiti u Zagreb, a Goran otputovati u Australiju gdje ga čekaju nove poslovne obveze s Tomasom Berdychom. Do sljedećeg će susreta morati pričekati mjesec dana, ali svi oni koji ih poznaju uvjereni su da će njihova ljubav izdržati te da daljina radi za njih.