srca iz pariza

Nives Čanović i Goran Ivanišević: Romantika u gradu ljubavi

08.06.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Nakon što je objavila selfie sa svojim dečkom, proslavljenim tenisačem Goranom Ivanišević, radijska voditelja jasno je dala do znanja da svoju ljubav više neće kriti. Svaki slobodni trenutak par provodi zajedno, a Nives Čanović je s njim otputovala i u Pariz, gdje je on sudjelovao na veteranskom turniru

Krajem listopada prošle godine svi su se mediji raspisali o novoj djevojci proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, 11 godina mlađoj voditeljici Nives Čanović. Iako su isprva svoju vezu skrivali, ovih se dana sve to promijenilo.

❤❤

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Prvo je supruga češkog tenisača Tomasa Berdycha, kojemu je Ivanišević donedavno bio trener, objavila zajedničku fotografiju iz Miamija, a sada je ljubavni selfie objavila i sama Nives.

Budući da je Ivanišević igrao na veteranskom turniru u Parizu, tamo ga je pratila i njegova djevojka, koja se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom ispred Eiffelovog tornja. Uz fotografiju, Nives Čanović stavila je emotikone ljubavi i time još jednom dala do znanja koliko je sretna i zaljubljena.

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)