nema više skrivanja

Nives Čanović i Goran Ivanišević više ne kriju zaljubljenost

05.06.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Iako do sada nije davala nikakve izjave na temu svoje veze s legendarnim tenisačem Goranom Ivaniševićem, fotografija koju je radijska voditeljica Nives Čanović objavila na svom profilu na Instagramu, na kojoj zaljubljeno pozira s njim, sada je jasno potvrdila da su u vezi

Radijska voditeljica je pored fotografije objavila samo emotikon srca, a pratitelji su joj napisali da izgledaju kao savršen par te su im poručili da čuvaju jedno drugo.

U komentarima su se među ostalim oglasili Dalibor Petko, Bojana Gregorić Vejzović, pjevačica i glumica Sementa Rajhard, Ana Majhenić, Andrea Andrassy...

Nagađanja o ljubavi Gorana Ivaniševića i Nives Čanović počela su krajem listopada prošle godine, a Novu godinu proveli su u Dohi. Nives se tada na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj uživa dok leži na plaži ispred luksuznog hotela, a koju je očito snimio Goran, kojem se na fotografiji vidio samo dio lica.

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Nekoliko mjeseci kasnije supruga tenisača Tomasa Berdycha, Ester, na Instagramu je objavila fotografiju s ATP-ova turnira i zajedničkog druženja. Na njoj se nalaze Berdych i njegova supruga, a Goran svoju djevojku Nives nježno drži za ramena. 

TB Team 💪🏻 @tomasberdych @zule_as @ivan_golubicek @nivessimpson #goran

A post shared by Ester Berdych Satorova (@esterberdychsatorova) on